Annonce
Sport

Reportage: Helsted delte i målrigt topopgør, mens topscoreren passede grillen

Holdene fightede for pointene i topkampen på Quickpo Park. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Opgøret på Quickpot Park mellem Helsted og Kolind/Perstrup endte 2-2. En kamp, som hjemmeholdet burde have afgjort i første halvleg, men til sidst skulle de være tilfredse med det ene point.

Randers: Det var to hold med masser af selvtillid, der mødte frem til dysten i det nordlige Randers. Siden Helsted og Kolind/Perstrup mødtes i starten af september, har ingen af holdene tabt, og sådan var det fortsat efter 90 minutter, der endte 2-2.

Fra starten af kampen lignede det, at Helsted ville gå benhårdt efter at sætte lørdagens modstandere i kampen om oprykningen.

Det var ikke lige til at se, at holdet manglede topscorer Mathias Fransen, der havde karantæne efter et rødt kort i kampen mod IFSK, og en fridag blev det da heller ikke til. Klubben havde fundet en ny position til angriberen foran grillen, så der var varme pølser til publikum.

Efter syv minutter kunne tilskuerne få varmet hænderne, da en aflevering fra Ronni Jensen endte hos Simon Snog, der scorede til 1-0 helt ude ved stolpen uden for Kolind-keeperens rækkevidde. Tre minutter senere havde samme Snog et skud lige på målmanden.

Udeholdet var sjældne gæster i hjemmeholdets felt i første halvleg, og det var kun lige ved og næsten hver gang. I stedet blev det 2-0 til hjemmeholdet efter godt en halv time. Claus Møller kom højest og headede bolden i mål efter et hjørnespark. Det var stillingen ved pausen.

- Jeg var ikke tilfreds med spillet i første halvleg. Vi var enige om, at vi var væsentlig bedre end dem. Vi laver dog alt for mange tekniske fejl, og havde vi været bedre på bolden, havde vi været foran med tre-fire-fem mål, sagde Helsted-træner Kasper Christiansen.

Weekendens seriekampe

Jyllandsserien

Randers Freja - Morsø 4-1 (1-0)

1-0 Faris Bijedic (37.) 2-0 Christian Hørby (48.) 3-0 Mahmod Kwismi (58.) 4-1 Mathias Würtz Mouritsen (83.)

Kampens Randers Freja-spiller: Rasmus Hoelgaard

Herning Fremad - Vorup 4-0 (1-0)

Kampens Vorup-spiller: Jonas Mogensen

Serie 1

Helsted - Kolind/Perstrup 2-2 (2-0)

1-0 Simon Snog (7.) 2-0 Claus Møller (32.)

Vivild - IFSK 3-0 (3-0)

1-0 Sebastian Stær (17.) 2-0 Sebastian Stær, straffe (26.) 3-0 Michael Jensen (31.)

Kampens Vivild-spiller: Sebastian Stær

Dronningborg - DGL 2000 0-3 (0-2)

Kampens Dronningborg-spiller: Magnus Laursen

Kristrup - Christiansbjerg 0-1 (0-1)

Kampens Kristrup-spiller: Richard Berthelsen

Foto: Mathias Fredslund Hansen

Gæsterne slog igen

At mål er med til at ændre fodboldkampe, måtte hjemmeholdet sande allerede efter godt et minut af en hektisk anden halvleg. Efter et godt gennemspillet angreb fik Martin Holm reduceret til 1-2 for Kolind/Perstrup, og blot otte minutter senere var gæsterne tæt på en udligning på hovedstød efter et indlæg fra højre side.

Udligningen kom dog først nogle minutter senere. En Kolind-angriber blev revet ned af to Helsted-forsvarere, og dommeren pegede på pletten. Mikkel Stær scorede sikkert midt i målet, da Helsted-keeper Kian Poulsen hoppede til den ene side.

Resten af kampen bølgede spillet frem og tilbage med chancer til begge hold. Hjemmeholdet havde et par gode tilbud efter dødbolde, mens gæsterne var farlige på omstillinger.

- I pausen havde vi fokus på at lægge på og være klar de første ti til femten minutter af anden halvleg. Vi ville gå efter at lukke kampen, men samtidig være tålmodige, og så laver vi to store fejl, og så står der pludselig 2-2. Det er jeg vred over, sagde Helsted-træner Kasper Christiansen.

- Jeg synes, at vi spiller en dårlig kamp. Efter de får udlignet, kommer vi aldrig rigtig i gang igen. Det blev for stresset og febrilsk. De kunne lige så godt have scoret til 3-2, som vi kunne, fortsatte Kasper Christiansen.

- Vi spiller meget langt fra vores niveau. Vi havde en gylden chance med 2-0 ved pausen for at sikre os to matchbolde i de sidste to kampe. Umiddelbart skal vi stadig have to sejre for at rykke op, sluttede Helsted-træneren.

Foto: Mathias Fredslund Hansen
Foto: Mathias Fredslund Hansen
Foto: Mathias Fredslund Hansen
Foto: Mathias Fredslund Hansen
Foto: Mathias Fredslund Hansen
Foto: Mathias Fredslund Hansen
Foto: Mathias Fredslund Hansen
Foto: Mathias Fredslund Hansen
Foto: Mathias Fredslund Hansen
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Galleri og reportage: Superliga-talent på ny position førte an i tiltrængt magtdemonstration

Randers

Formanden for cityforeningen om ny strategi: - Nu trækker vi i samme retning for midtbyens udvikling

Annonce