Annonce
Fodbold

Reportage og billeder fra Ulvehøj: Fabelagtige indersider bag Vorup-comeback

Foto: Mathias Fredslund Hansen
Vorup FB kom bagud 0-2 hjemme mod Støvring IF på seks minutter, men tre flotte scoringer vendte kampen på hovedet og sendte hjemmeholdet op i toppen af tabellen.

Randers: Vorup FB inviterede mandag til påskebold på XL Byg Park, hvor hjemmeholdet skulle forsøge at vaske sidste rundes skuffende nederlag til Helsted Fremad af sig.

Modstanderen på en solfyldt bane var Støvring IF, som bedømt ud fra nordjydernes placering og Vorups ambitioner skulle sendes retur ad E45 med et nederlag.

Det blev de også, men Vorups sejr på 3-2 holdt hårdt.

Særligt fordi kampen startede i et så begivenhedsrigt tempo, at den nemt kunne konkurrere med sidste uges kvartfinale i Champions League mellem Manchester City og Tottenham.

Annonce
Foto: Mathias Fredslund Hansen

Hektisk indledning

Hjemmeholdet indledte optimistisk i en tremandsbagkæde og med Jonas Mogensen som stødpude og spilfordeler foran forsvaret.

Den spillende assistenttræner var sammen med 100-kamps jubilar Peter Friis Skøtt på grund af skader en af de få rutinerede kræfter på et meget ungt Vorup-hold.

En af vikarerne var Mikkel Frandsen, som havde erstattet en skadet Sebastian Christensen i venstre side af forsvaret. Normalt gør han sig længere fremme på banen på kanten, hvilket var tydeligt i kampens indledning.

Støvring åbnede med et ubønhørligt pres, som særligt førte til chancer i bagrummet bag Frandsen. Og efter to tværpasninger i feltet var hjemmeholdet pludselig bagud med to, før de havde set sig om.

Føringen og nok også varmen lagde en dæmper på gæsternes lyst til at presse højt. Det gav plads og tid på bolden, som Vorup udnyttede til at kopiere Støvrings to føringsmål.

Thomas Bonde fandt plads bag forsvaret og sendte en flad bold lige i fødderne på Sean Can Andersen, der med indersiden iskoldt sendte den forbi en helt udstrakt målmand.

Endnu flottere blev det kort efter, da bolden tilfældigt endte for fødderne af Mads Pedersen på kanten af feltet. Uden den store betænkningstid følte kantspilleren bolden helt over i fjerneste målhjørne til tilskuernes store begejstring.

Frisparksperle

Scoringen lagde en dæmper på begge holds kompromisløse angrebslyst, som blev erstattet af en mere afventende boldomgang, hvor særligt Støvring faldt længere tilbage på banen.

Gæsterne truede i en lang periode kun på hjørnespark, mens hjemmeholdets Nicklas Brix forpassede chancen for et føringsmål. Let presset sendte han et indlæg over tomt mål, da Støvrings målmand mistimede sit indgreb.

Ingen af de to hold formåede ikke for alvor at true modstanderen i lang tid efter pausen, hvor det mest dramatiske længe var en drilsk vind, som udfordrede de tilskuere, som både skulle holde styr på drikkevarer, pølser og servietter.

De var dog lige ved at smide det hele i jubel over endnu en Vorup-perle.

Jonas Mogensen krøllede et frispark, som blev begået mod Thomas Bonde et stykke uden for feltet, helt op i det ene hjørne. Endnu en inderside. Endnu et mål.

I slutminutterne fik Støvring presset de fysisk underlegne Vorup-drenge tilbage i eget felt, men de blå trøjer holdt stand hele vejen.

Sejren var den tredje ud af fire mulige og sender hjemmeholdet op på andenpladsen i rækken.

Foto: Mathias Fredslund Hansen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce