Annonce
Sport

Reportage: Syvende sejr til Freja og en fiber til Chris Sørensen

Mahmod Kwismi blev løbet ned i feltet, og han sørgede selv for at sparke føringsmålet i kassen fra straffesparkspletten. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Randers Freja spillede 45 gode minutter, og det var nok til at slå oprykkerne fra Kjellerup. Anders Skaaning blev dobbelt målscorer, og Chris Sørensen fik karrierens første fibersprængning.

Annonce

Randers: Kort inden kampstart skulle det ene målnet lige lappes sammen. Den klarede en Kjellerup-spiller i samarbejde med hjemmeholdets holdleder.

Og mens holdkammeraterne gjorde klar til at gå på banen, kravlede hjemmeholdets Thomas Sall op i videotårnet på kunstgræsbanens langside. Han kunne da godt filme, når han alligevel ikke skulle starte opgøret.

Charmen ved seriebold er enestående, og noget nær det samme var hjemmeholdets indsats i de første 45 minutter i sejren på 3-1 over oprykkerne fra Kjellerup.

- Vi ville ud og spille hurtigt og få dem til at løbe, og det lykkedes vi med. Vi fik fundet nogle fine rum bag deres bagkæde, og afleveringerne kom også derned. Vi mere eller mindre lukker kampen forholdsvis hurtigt, og det er vi tilfreds med, men i anden halvleg var det ikke godt nok, sagde Chris Sørensen efter randrusianernes 11. kamp i træk uden nederlag.

Kampen i tal

Jyllandsserien

Randers Freja - Kjellerup 3-1 (3-0)

1-0 Mahmod Kwismi (17.)

2-0 Anders Skaaning (22.)

3-0 Anders Skaaning (32.)

Kampens Randers Freja-spiller: Walther Winkler

Foto: Mathias Fredslund Hansen
Annonce

Karrierens første fiber

Mens hjemmeholdet satte afleveringer sammen, ventede gæsterne på omstillinger. En sådan var under opsejling efter et kvarters spil. Duellen ved hjørneflaget vandt Chris Sørensen, men så var der heller ikke mere i den 41-årige spillende cheftræner.

- Jeg lavede en hælaflevering nede i hjørnet, som gik lige i baglåret. Det er første gang i mit liv, så jeg vidste ikke, hvad det var, men det er en fibersprængning. Der venter en pause, hvor jeg må stå ude på sidelinjen og råbe lidt, sagde cheftræner Chris Sørensen, der tog plads på bænken med en ispose på det udsatte venstre lår.

Her så han Mahmod Kwismi bringe randrusianerne foran på et straffespark, som han selv fremtvang. Da han havde oversprintet tre Kjellerup-spillere, nedlagde den fjerde ham i feltet.

Randrusianerne var overlegne, og specielt Mads Myllerup nød godt af, at være blandt banens bedste boldspillere.

Fem minutter efter føringsmålet serverede han bolden for fødderne af Anders Skaaning, som nemt fordoblede føringen.

Rasmus Hoelgaard skabte balance på midten, og efter en halv time, havde et vaskeægte Laudrup-lob i dybden fra Mads Myllerup fortjent et bedre slutprodukt fra Henrik Otkjær, der endte med at brænde tre store chancer i opgøret.

Skidt pyt. 19-årige Myllerup smed bare endnu en god aflevering ind i feltet, og den tog Anders Skaaning ned på kunsttæppet og prikkede i mål.

Foto: Mathias Fredslund Hansen
Annonce

Under niveau

Forskellen på top og bund var udtalt på trods af, at gæsterne momentvis viste fine omstillingstakter, der også gav et forsøg på træværket kort inden pausen.

Men lige netop halvlegssnakken gjorde ikke noget godt for hjemmeholdet. Overleveringen i videotårnet til Magnus Pedersen gik uden problemer, men på banen var randrusianerne som forvandlet, og det var ikke ligefrem planen.

- Vi snakkede om, at vi skulle holde momentum og flytte bolden hurtigt, så vi kunne undgå at falde i niveau, som vi gjorde mod slutningen i Vildbjerg. Men vi endte så med at falde i niveau i hele anden halvleg, og det viser bare, at forskellen ikke er stor, hvis man ikke er til stede.

- Vi lignede ikke et hold på 100 procent efter pausen, hvilket ofte sker, når man er foran, men det skal vi lære af. Vi skal kunne holde niveauet, selv om kampen måske allerede er tæt på lukket efter 45 minutter, sagde Chris Sørensen.

Gæsterne havde momentum i store dele af anden halvleg, og efter 70 minutter var det kun en god redning af Emil Pedersen i Freja-målet, der forhindrede en reducering.

Den kom efter et hjørnespark et par minutter senere, men nærmere kom Kjellerup ikke.

Randers Freja viste endnu en gang, at de er et yderst kompetent Jyllandsseriehold.

Foto: Mathias Fredslund Hansen
Foto: Mathias Fredslund Hansen
Foto: Mathias Fredslund Hansen
Foto: Mathias Fredslund Hansen
Foto: Mathias Fredslund Hansen
Foto: Mathias Fredslund Hansen
Foto: Mathias Fredslund Hansen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers HK For abonnenter

Skade og karantæner blev dyrebare for Randers HK-talenter i premieren

Annonce