Annonce
Sport

Reportage: Velspillende Vivild udsatte Helsteds oprykningsfest

Vivild sværmede om Helsteds straffesparksfelt og fik blandt andet en række hjørnespark. Men ind ville bolden ikke. Foto: Lars Abildgaard

Helsted kunne lørdag sikre sig oprykning fra serie 1, men måtte nøjes med det ene point i et målløst opgør på Langhøj Idrætscenter. Helsted kan dog stadig rykke op på hjemmebane i sidste spillerunde, mens Vivild ikke er sikre på overlevelse endnu.

Vivild: Rollerne var byttet helt om, da Vivild lørdag eftermiddag tog imod Helsted Fremad i næstsidste spillerunde i serie 1.

Da de to hold i foråret mødtes i sidste spillerunde på Langhøj Idrætscenter, kunne Vivild med en sejr have sikret sig oprykning til Jyllandsserien, men dengang stak Helsted en kæp i hjulet med en sejr på 1-0, som frelste dem fra nedrykning til serie 2.

Lørdag var det Helsted, der kunne sikre sig oprykning, mens Vivild kæmpede for overlevelse. Ingen af holdene kunne dog finde vej til netmaskerne i et opgør, der bar præg af en strid vind på det åbne anlæg.

Helsted har dog stadig chancen for at sikre sig oprykning i sidste spillerunde, som de går ind til med to point ned til Kristrup på andenpladsen.

Med det ene point er Vivild tæt på at klare frisag i serie 1. De kan dog stadig snuble, hvis de taber i Kristrup i sidste spillerunde, samtidig med at IFSK og DGL får point i henholdsvis Dronningborg og Helsted.

Det udfald kunne hjemmeholdets tilskuere under halvtaget på Langhøj Idrætscenter, heraf et par inkarnerede med grønne Vivild-halstørklæder om halsen, godt tillade sig at være en smule skuffede over, for Vivild var det bedste hold og skabte de største chancer mod et tandløst Helsted-mandskab.

Kian Poulsen var en sikker sidste skanse hos Helsted. Foto: Lars Abildgaard.

Skud på overliggeren

Der stod Vivild på kampens to største chancer, men Sebastian Stær ramte overliggeren i første havleg efter et godt gennemspillet angreb, og efter pausen forspildte hjemmeholdet endnu en god mulighed, da en friløber løb ud i ingenting.

Det var generelt kendetegnende for Vivild-holdet, der savnede den afgørende præcision i afleveringerne, når de spillede sig op omkring gæsternes straffesparksfelt.

- Jeg er meget tilfreds med præstationen. Vi kæmper fantastisk, men når vi går ned i detaljerne, må vi også sige, at vi kunne have været endnu farligere, hvis de afgørende afleveringer havde siddet lige i skabet. Det er som om, at vi bliver lidt for ivrige og forcerer tingene en smule, fordi vi så gerne ville lave det mål, der kunne have givet os sejren, sagde Vivild-træner Dennis Holdgaard.

Vivild manglede den sidste skarphed i indlæg og afslutninger. Foto: Lars Abildgaard

Tilfreds med remis

På den åbne langside havde Helsted opbakning fra en del tilrejsende tilskuere, der havde taget turen i håb om at fejre oprykning.

Men uden holdets to topscorere, Mathias Fransen og Mikkel Siewers, havde Helsted ikke meget at byde på. Fransen havde karantæne efter et rødt kort, mens Siewers sidder ude med en skade.

- Som kampen forløber, er jeg tilfreds med det ene point. Vi var ikke gode nok i vores opbyggende spil og havde svært ved at finde muligheder frem i banen, når vi skulle bygge op nede fra vores bagkæde. Vi kom efter de tre point, men vi vidste også godt, at et point kunne være fint, hvis det ikke gik vores vej, og nu kan vi selv afgøre det på hjemmebane i sidste runde, sagde Helsted-træner Casper Christiansen.

Savner målscorer

Han kan glæde sig over at have Mathias Fransen tilbage til den afgørende kamp på lørdag mod DGL 2000.

- Det er en kamp, hvor vi har gode muligheder. Mod Vivild var det tydeligt, at vi manglede en målscorer, men nu får vi Mathias Fransen tilbage, hvilket forhåbentlig kan gøre en forskel, siger Casper Christiansen.

Skulle det glippe for Helsted, kan de håbe på hjælp fra Vivild, der spiller i Kristrup i sidste runde og altså måske får brug for point for at klare frisag.

Opgøret mod Kristrup bliver Dennis Holdgaards sidste kamp i spidsen for Vivild i denne omgang. Efter vinterpausen skal han træne Kolind/Perstrup.

Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Beredskabet bad om politi-assistance til at dæmpe unge bilister: - De ræsede om ørerne på os

Randers FC For abonnenter

Galleri og reportage: Superliga-talent på ny position førte an i tiltrængt magtdemonstration

Randers

Formanden for cityforeningen om ny strategi: - Nu trækker vi i samme retning for midtbyens udvikling

Annonce