Annonce
Randers FC

Reserveholdsnederlag og Kamara-comeback: Ikke klar til Superliga endnu

I to måneder har Alhaji Kamara været ude med knæproblemer, men mandag var han tilbage i kamp for Randers FC's reserver. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Randers FC’s reserver tabte mandag eftermiddag 1-0 til AaB på en vindblæst bane i Nordjylland. Positivt var det, at Alhaji Kamara var tilbage i kamp for første gang siden Superligapremieren, men ifølge Rasmus Bertelsen er der skadesrust hos angriberen.

Randers: Randers FC’s reserver kom godt fra land i reserveturneringen med en 3-0-sejr over Hobro, men mandag eftermiddag formåede randrusianerne ikke at følge op med endnu en sejr.

AaB scorede syv minutter inde i opgøret, og det blev kampens eneste scoring.

- Det var et angreb, der endte med noget småspil, hvor en AaB-spiller sparkede bolden over i det lange hjørne ude fra siden af feltet. Jeg vil kalde det en Björn Kopplin light, fortæller Rasmus Bertelsen med henvisning til tyskerens perle i søndagens Superligaopgør mod Esbjerg.

Kronjyderne havde ellers bolden i nettet inden hjemmeholdets tidlige føringsmål.

En håndfuld minutter inde i opgøret kom Kasper Høgh på et indlæg ved bagerste stolpe, som han pandede i nettet, men linjevogteren havde flaget i vejret.

- Der manglede det sidste. De stod lavt og passede på sig selv, og vi havde ikke nok kvalitet på bolden til at åbne dem. Indsatsen var i orden, men spillemæssigt blev det aldrig en stor oplevelse, siger Rasmus Bertelsen.

Hjemmeholdet var mest på bolden før pausen, men chancer blev det ikke rigtigt til under vanskelige forhold.

- Det var en meget chancefattig kamp, hvor en strid vind gjorde det meget urytmisk. Efter pausen var vi mere aggressive i presset og spillede bolden bedre rundt, men vi skal skabe mere på dødbolde og i åbent spil, end vi formår i dag, fortæller Rasmus Bertelsen.

Annonce

Reserveligakampen i tal

AaB reserver - Randers FC reserver 1-0 (1-0)

1-0 Jeppe Pedersen (7.)

Randers FC (4-4-2): Jonas Dakir - Johnny Thomsen, Tobias Damsgaard, Frederik Lund (Christoffer Petersen, 58.), Oliver Bundgaard (Jesper Steendahl, 72.) - Tobias Klysner (Oliver B. Jensen, 72.), Vito Hammershøy-Mistrati, Benjamin Stokke, Tosin Kehinde (Andreas Pisani, 85.) - Alhaji Kamara (Nikolaj Leth, 45.), Kasper Høgh.

Ikke benyttet: Johannes Frahm.

Advarsler: Ingen.

Dommer: Mikkel Redder.

Rusten Kamara

Flere Superligaspillere var i aktion, men ifølge Rasmus Bertelsen var der ingen, der for alvor skilte sig ud fra kollektivet.

Mest af alt glædede han sig over, at Alhaji Kamara var tilbage i kamp for første gang i to måneder.

Sierraleoneren fik de første 45 minutter på banen.

- Han er rusten, men han forsøger. Vigtigst af alt ser han ikke ud til at være hæmmet af sin skade. Jeg tror ikke, at han er langt fra at kunne hjælpe med nogle indhop i Superligaen, men på den korte bane er han ikke klar til at starte endnu, lyder vurderingen fra Rasmus Bertelsen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Afsløring: Prestigeprojekt på Kongens Ege sendt til tælling - Benhårdt slagsmål om millioner

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Randers For abonnenter

Frustreret leverandør har millioner i klemme i Kongens Ege-projekt: - Det her slår satme alt

Annonce