Annonce
Randers

Restaurant Flammen lukker - medarbejderne skal til fødselsdag

Piet Klein og familien Rosenfeldt Sunddal. PR-foto

Randers: Hvis du regner med, at du skal invitere familien ud og spise på Restaurant Flammen på søndag 15. september, så skal der ændres planer.

Alle Flammen-restauranter er nemlig lukket denne dag, fordi restaurantkædens over 700 medarbejdere samles på Hotel Kolding Fjord til en kæmpe fødselsdagsfest.

Det er nemlig 10 år siden, at familien Rosenfeldt Sunddal slog dørene op til den første Restaurant Flammen, og i år tæller kæden 15 restauranter og altså godt 700 ansatte fordelt på hele Danmark og Tyskland.

- Den udvikling, Flammen har gennemgået, er i allerhøjeste grad vores mange dygtige medarbejderes fortjeneste, så derfor skal de naturligvis være med til at fejre fødselsdagen, siger Flammens administrerende direktør Piet Klein i en pressemeddelelse.

Foruden at skulle indtage en festmiddag, er der også indlagt team building i form af "Flammen Games", ligesom der er afsat tid til strategiseminar.

- Vi håber på gæsternes forståelse på denne særlige dag, og så glæder vi os til at takke dem for de første 10 gode år med masser af fødselsdagsaktiviteter i november, siger Piet Klein. /cak

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce