Annonce
Randers

Restauratør-nabo hilser street-food-marked velkommen: Kan løfte hele området

Hans Christian Møller lever også af at lave mad til såvel gæsterne i restaurant Pakhuset som til catering-kunder rundt omkring i landet. Arkivfoto: Lars Rasborg
Fiskehandler og restauratør Hans Christian Møller, der driver Restaurant Pakhuset, er glad for, at der nu kommer nye naboer på havnen med endnu mere mad i bagagen. Det kan give området er gevaldigt boost, siger han.

Randers: Nærmeste nabo til det varslede street food-marked på Randers Havn er Restaurant Pakhuset, der også lever af at lave mad.

I mange år har restauratør Hans Christian Møller drevet Pakhuset som restaurant med musikalsk underholdning, ligesom han driver engros-firma fra sin adresse på Kulholmsvej 4. Og han er glad for nyheden om et street food-marked som nærmeste nabo.

- Det er en rigtig god nyhed. Jeg kan kun hilse de folk velkommen. Og ønsker dem al mulig held og lykke med deres projekt, siger Hans Christian Møller, der er fuld af respekt for, at firkløveret. Mike Pabst og Dorthe Bjørn, Nicolai Michaelsen og Frank Skov, kaster sig ud i mad-projektet på Randers Havn.

- Det er virkelig et stort projekt, de har gang i. Og hvor er det positivt, at der er nogle mennesker, der kaster sig ud i det. Jeg forestiller mig, at der vil komme masser af liv på havnen. Og det kan vi alle sammen have gavn af, mener Pakhus-restauratøren, der vil forsætte sine aktiviteter med underholdning og mad, som han har gjort i godt 20 år fra matriklen.

Godt gang i revyen

I 11 år har han også drevet Randers Revyen, hvor konceptet også er underholdning og mad. Han har forud for et par sæsoner talt på knapperne, om han ville fortsætte med revy. Specielt sidste år, hvor billetsalget i starten gik trægt.

Men i det tidlige forår satte han alligevel sit 12. revyhold, der tæller revyspillerne Lone Rødbroe, John Batz, Mette Marckmann og Tom Jensen med musikalsk akkompagnement af kapelmester Thomas Pakula.

Og tilsyneladende er randrusianerne i år mere på tæerne for at sikre sig billet til en af efterårets revy-aftener.

- Vi har lige kørt statistik på denne sæsons billetsalg. Og det ligger noget højere end sidste år på samme tid, oplyser Hans Christian Møller.

Fest og vand

Et af de spørgsmål, der skal løses, inden byggetilladelsen til at ombygge Adolph Andersens Eftf.-bygning falder, er sikkerheden. Bygningen ligger lige ud til havnebassinet. Det samme gør Restaurant Pakhuset.

I den forbindelse påpeger Hans Christian Møller, at man skal passe på med at gøre problemerne større, end de er.

- Det kan godt være, jeg er lidt forudindtaget. Men Randers er jo ikke det eneste sted, hvor man vil lave madsteder ved vandet. Det ser vi i alle byer. Hvis bare der er noget vand, kommer restauranterne også. Og der er træskibsstævner, tallshipstævner og meget andet ved de danske havne. Det er arrangementer, der samler rigtig mange mennesker. Så jeg håber virkelig, at det bliver en realitet med det planlagt street food-marked. Det vil være et løft for byen og falder pænt ind i planerne om Byen til Vandet, konstaterer Hans Christian Møller.

Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Beredskabet bad om politi-assistance til at dæmpe unge bilister: - De ræsede om ørerne på os

Randers HK For abonnenter

Stort portræt af Katrine Larson: Guldpigen der gik en anden vej

Annonce