Annonce
Randers

Restriktioner spænder ben: Kronprinsparrets besøg i Arena Randers udsættes

Kronprinsparret kommer stadig til Randers på lørdag, men på grund af de nyeste coronarestriktioner bliver deres besøg i Arena Randers udskudt til senere. Arkivfoto: Scanpix
I forbindelse med overrækkelsen af Kronprinsparrets Priser 2020 på lørdag skulle kronprinsparret besøge Arena Randers for at opleve "Bevæg dig for livet", men det sætter forsamlingsforbuddet nu en stopper for.
Annonce

Randers: Det var planen, at Deres Kongelige Højheder Kronprinsen og Kronprinsessen skulle besøge Randers og opleve en række "Bevæg dig for livet" tiltag i Randers Arena den 31. oktober 2020. Dette må på grund af nye Covid-19 restriktioner udsættes.

Kronprinsparret er i Randers den 31. oktober til overrækkelse af Kronprinsparrets Priser 2020, som foregår i Musikhuset Værket i Randers lørdag aften. Meningen var, at Kronprinsparret samme eftermiddag skulle præsenteres for en række forskellige, folkelige aktiviteter i Randers, som byder på bevægelse og aktivitet for børn, seniorer, familier, selvorganiserede og virksomheder. Alle er aktiviteter i forbindelse med Bevæg dig for livet. Det ville foregå som et sprudlende møde i den nybyggede multiarena i Arena Randers.

Men med det nye forsamlingsforbud på 10 personer, er det desværre ikke længere muligt.

Vi glæder os til senere

- Det er vi rigtig kede af. Men vi kan ikke give Kronprinsparret et indtryk af vores mange spændende "Bevæg dig for livet"-aktiviteter, når forsamlingsforbuddet er på 10 personer. Vi har derfor spurgt Kronprinsparret om besøget kan udsættes til et senere tidspunkt. Og det har vi fået et ja til. Det er vi meget glade for. Vi glæder os til at vise Kronprinsparret Bevæg dig for livet aktivitet, når det bliver muligt, siger Torben Hansen, borgmester i Randers Kommune.


vi kan ikke give Kronprinsparret et indtryk af vores mange spændende "Bevæg dig for livet"-aktiviteter, når forsamlingsforbuddet er på 10 personer

Torben Hansen, borgmester i Randers Kommune


Aflysningen af Kronprinsparrets besøg i byen har ikke indflydelse på gennemførelsen af uddelingen af Kronprinsparrets Priser 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Tre bilister røg i politiets net

Randers FC For abonnenter

Karakterer fra sæsonens første hjemmesejr: Specielt én kom med brystkassen forrest

Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Randers FC

Så lykkedes det på hjemmebane: Randers FC kontrollerede mod fynboer

Annonce