Annonce
Østjylland

Rettelse til artikel om IK Aarhus

Arkivfoto: Jacob Schultz
Annonce

AARHUS: Tirsdag 11. februar bragte Århus Stiftstidende artiklen ”Formand for ishockeyklub er trådt tilbage efter anklager om snyd”.

Artiklen handler kort fortalt om, at den nu tidligere formand for IK Aarhus med øjeblikkelig virkning er udtrådt af bestyrelsen, efter at være blevet konfronteret med en række økonomiske dispositioner, hvor klubpenge var endt på hendes private konto.

I artiklen medvirker en anonym kilde, hvis identitet er kendt af Århus Stiftstidende. Vedkommende har for år tilbage været medlem af bestyrelsen i klubben. Kilden forklarer blandt andet, at han allerede dengang havde mistanke til kvinden, som på daværende tidspunkt var næstformand. Han forklarede også, at han havde forsøgt at rejse sine bekymringer over for den daværende kasserer og formand, men at de afviste at undersøge det nærmere.

Stiften har været i kontakt med den daværende kasserer, som oplyser, at hun ikke mindes at være blevet gjort opmærksom på ovennævnte bekymringer, og at hun føler det som en uretmæssig beskyldning.

Kilden fastholder over for Århus Stiftstidende sin påstand, men kan ikke skriftligt dokumentere, at han har rejst kritikken over for den daværende kasserer og formand. Af samme grund burde vi ikke have fremsat dette som en kendsgerning i avisens spalter.

Stiften beklager over for de to personer. Samtidig med denne berigtigelse er det konkrete afsnit blevet fjernet fra webudgaven af den oprindelige artikel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Landsholdsaktuel og varmt navn i transfermøllen: - Det er vist ikke i mine hænder lige nu

Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

CORONAVIRUS

Live: Kæmpe smitteudbrud på populær Aarhus-bar - Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

Annonce