Annonce
Randers HK

Revolution i Randers HK: Farvel til seks spillere og en assistent-træner

Celine Sivertsen er blandt de spillere, der stopper i Randers HK til sommer. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Randers HK skal igang med at bygge et nyt hold op til næste sæson.

Randers: En revolution er på vej i Randers HK, der siger farvel til en stor del af spillertruppen til den kommende sæson.

I sidste uge kunne Randers Amtsavis fortælle, at Sabine Pedersen stopper i Randers HK ved kontraktudløb til sommer. Det bekræftes nu officielt af Randers HK, der tirsdag morgen desuden meddeler, at Julia Eriksson, Celine Sivertsen og Josefine Dragenberg stopper efter denne sæson.

At Julia Eriksson og Celine Sivertsen stopper, kommer ikke som den store overraskelse, da de begge har kontraktudløb og aldrig for alvor er slået igennem i Randers HK-trøjen.

Josefine Dragenbergs farvel til Randers HK er til gengæld en overraskelse, da hun havde kontrakt med klubben for yderligere en sæson.

Udover de fire nævnte spillere er det også tidligere kommet frem, at Line Mai Hougaard og Jamina Roberts stopper i Randers HK til sommer.

Randers HK meddeler desuden, at Tove Seest stopper som assistent-træner for Niels Agesen. Ifølge avisens oplysninger er det i stedet den nuværende U19-træner Mikkel Thomassen, der skal være assistent-træner på ligaholdet i næste sæson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Kirkeminister dropper at arbejde for åbne kirker i påsken

Danmark

Hendes corona-syge mand ligger i respirator: Lisbeth får sympati fra hele Danmark

Annonce