Annonce
Sport

Rivalopgør i Dronningborg: Hjemmeholdet hægtede sig på i topstriden

Der var mange dueller i lokalopgøret, hvor Dronningborg tildelte rivalerne fra Kristrup sæsonens første nederlag. Foto: Henrik Nørby Langvang

Dronningborg vandt fortjent weekendens lokalopgør mod Kristrup med 2-1, og klubben meldte sig dermed ind i oprykningskampen til Jyllandsserien. Det var gæsternes første nederlag i sæsonen, og ifølge Kristrup-cheftræner Lasse Mogensen kom nederlaget efter en ugidelig og uacceptabel præstation.

Randers: Det var de to mest scorende mandskaber i Serie 1, der i weekenden mødtes til lokalopgør på kunstgræsbanen i Dronningborg. Noget festfyrværkeri blev kampen dog aldrig, dertil var der for stor respekt mellem holdene.

Den første halve time var præget af mange dueller og uden de store chancer. Den største faldt til hjemmeholdet efter godt ti minutter, hvor et skud blev reddet af Kristrup-keeper Kim Lade, der havde erstattet Jeppe Mogensen til opgøret.

Ti minutter før pausen blev det 1-0 til Dronningborg. Et frispark fra venstre side endte i panden på garderhøje Anders Bay, der headede bolden i mål.

- Begge hold havde stor respekt for hinanden. Jeg sagde hele tiden "spil og løb" til spillerne, for så blev vi farlige. Vi skulle ikke gøre det til en slåskamp, for så vidste jeg, at vi ville tabe, sagde Dronningborg-træner Tonni Andersen.

Weekendens kampe

Serie 1Dronningborg - Kristrup 2-1 (1-0)

1-0 Anders Bay (20.)

2-0 Andreas Lykke (67.)

2-1 Kasper Tolstrup (80.)

Kampens Dronningborg-spiller: Lasse Jensen

Kampens Kristrup-spiller: Kasper Tolstrup

Helsted - Christiansbjerg 2-1 (0-1)

1-1 Mathias Frandsen (63.)

2-1 Mathias Frandsen (66.)

Kampens Helsted-spiller: Ronni Jensen


Kolind/Perstrup - Vivild 1-0 (0-0)


Kampens Vivild-spiller: Peter Ungstrup

Jyllandsserien

Vorup - Morsø 2-0 (1-0)

1-0 Mikael Lehm (40.)

2-0 Frederik Zander (86.)

Kampens Vorup-spiller: Jonas Mogensen

Foto: Henrik Nørby Langvang

Ugidelig indsats

I anden halvleg steg intensiteten og der opstod flere chancer med en overvægt til hjemmeholdet. Dronningborg burde have bragt sig yderligere foran efter to store muligheder i det første kvarter efter pausen. Først et hovedstød, der blev headet lige på KB-keeperen og lidt senere et skud, der strøg lige over mål. Kort tid efter var Kristrup tæt på med et direkte frispark, men den klarede hjemmeholdets keeper Lasse Jensen.

Det blev 2-0 efter godt en times spil. Et godt gennemspillet angreb blev afsluttet af Andreas Lykke, der scorede sikkert. Manden med assisten var Kasper Mikkelsen.

Først herefter var det som om, at topholdet Kristrup vågnede. Et godt skud ramte overliggeren, og lidt senere blev et frispark fra Kristrups Christian Gjættermann reddet til hjørnespark. Gæsterne formåede at fastholde spillet på hjemmeholdets banehalvdel, og det førte også til en reducering ved Kasper Tolstrup. Resten af kampen pressede Kristrup godt på, men Dronningborg holdt stand til stor skuffelse for Kristrups cheftræner Lasse Mogensen.

- Vi ydede en dårlig indsats. Vi kommer ikke først på noget som helst. Jeg synes, at vi er ugidelige. Først ti minutter før tid begynder vi at lave noget. Det er mega fortjent, at vi taber for første gang i sæsonen.

- Vi skal vinde de næste tre kampe mod bundholdene. Hvis ikke vi kan vinde dem, har vi heller ikke noget at gøre i Jyllandsserien. Der skal en helt anden indstilling til, for den vi viste i dag var uacceptabel.

Foto: Henrik Nørby Langvang

Randrusiansk oprykningsduel

Hjemmeholdets træner Tonni Andersen var derimod glad for endelig at få has på gæsterne.

- Vi yder en fornuftig indsats, og jeg synes, det er fortjent, at vi vinder. Det bliver meget hektisk til sidst, men det skal det blive i den slags kampe, der udvikler sig sådan.

- Jeg er meget tilfreds. Vi skal nyde det lige nu, hvor vi er tæt på toppen. Det var en kæmpe forløsning, da vi altid har det svært mod Kristrup. Vi skal hurtigst muligt sikre os, så vi kan se op i tabellen og derved give tryghed for spillerne. Nu er vi i hælene på Kristrup, men er også realistiske om, at det bliver tæt.

Med sejren spillede Dronningborg sig ind i kampen om oprykningspladsen til Jyllandsserien. En duel, der efter denne spillerunde ligner en randrusiansk kamp mellem Dronningborg, Kristrup og Helsted.

Foto: Henrik Nørby Langvang
Foto: Henrik Nørby Langvang
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Galleri og reportage: Superliga-talent på ny position førte an i tiltrængt magtdemonstration

Randers

Formanden for cityforeningen om ny strategi: - Nu trækker vi i samme retning for midtbyens udvikling

Annonce