Annonce
Fodbold

Romalt fik røvfuld i debut i 1. division

Genrefoto

Randers: Romalts kvinder debuterede tirsdag aften i landets næstbedste række med en udekamp mod AaB, og det blev en hård omgang for de kronjyske oprykkere, der tabte 0-7 efter 0-4 ved pausen.

- Vi spiller mod det stærkeste hold i 1. division, som er blevet forstærket med to-tre U19-landsholdsspillere henover sommeren. Så det var et hold med spillere fra en anden hylde end vores. Vi skal klare os på vores kollektiv, siger Romalt-træner Rasmus Lynge.

- Vi holder dem ellers meget godt stangen i de første 25 minutter, selv om vi kommer bagud 0-1. Men efter at de scorer til 2-0 og 3-0, krakelerer det lidt for os, og vi ender med at få en røvfuld, siger Romalt-træneren.

Efter en halv time måtte han skifte keeper, da Theresa Rahbek måtte gå ud med en skade. Hendes plads blev overtaget af Lærke Holst, som er kommet til fra Team Viborg.

- Hun kom ind og gjorde en god figur. Havde det ikke været for hende, kunne vi godt have tabt tocifret, siger Romalt-træneren.

Trods det store nederlag mener Rasmus Lynge ikke, at 1. division er for stor en mundfuld for Romalt-holdet.

- Jeg tror ikke, at vi har fået et gult kort hverken i foråret eller sidste efterår. Så spillerne skal lige vænne sig til, at vi skal gå ind i tacklingerne og ikke være så søde.

- Men jeg er fortrøstningsfuld. Vi kunne godt have pakket os og måske indkasseret et mindre nederlag. Men det er ikke vores måde at spille på, og vi kom også frem til et par gode chancer til Fria Brix og vores 15-årige angriber, Mia Knudsen.

- Nu kommer der nogle kampe, hvor vi har en bedre chance for at være med og skal have nogle point, slutter Romalt-træneren.

Næste opgave er på søndag klokken 14 på hjemmebane mod JAI.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland For abonnenter

Beskyldes for totalt svigt: Notat rejser kras kritik af Trafikstyrelsen efter den aflyste letbaneåbning

Annonce