Annonce
Debat

Ros til ældreplejen i Randers Kommune

Læserbrev: Som borger i Randers Kommune og bruger af diverse goder stillet til rådighed af stat og kommune, har jeg gennem årene erfaret, at der her i kommunen er tradition for, ”for en sikkerheds skyld at tale ting ned, før man taler dem op”. Der til kommer, at når der uden belæg er talt ned, glemmer man ofte efterfølgende at tale op. Årsagen skal måske hentes i det faktum, at vi er et folk, som består af eksperter. Som bekendt kan eksperter ikke begå fejl.

P.t. er det ældreplejen i Randers Kommune, der ligger under for ”eksperters” udlægning af ældreplejen i vores kommune. Jeg medgiver, at såfremt det konstateres, at ansatte i plejesektoren ved sløseri eller med overlæg begår fejl i bemeldte område, skal der foranstaltes en undersøgelse. Indtil denne er tilendebragt, må efter min mening selvbestaltede eksperter ”klappe hesten”.

De seneste seks år har den del af ældreplejen, som hedder hjemmeplejen, haft sin daglige gang i mit hus, hvilket er intensiveret de seneste uger i forbindelse med svær og meget plejekrævende sygdom døgnet rundt. Visitationen er gået gnidningsløst, lægen har været på fra starten og ikke mindst gør plejepersonalet en indsats, som ikke kan beskrives. Den skal opleves. Ud over en professionel og kompetent håndtering af arbejdet udviser alle enorm empati, såvel i forhold til patienten som til os pårørende. Med alle mener jeg alle.

Annonce

Ud over en professionel og kompetent håndtering af arbejdet udviser alle enorm empati, såvel i forhold til patienten som til os pårørende. Med alle mener jeg ALLE.

Plejepersonale her i midtbyen, sygeplejen i Tirsdalen, natcentret i Kollektivhuset yder en indsats, langt ud over, hvad vi her i huset havde forventet.

Patienten er terminal efter indlæggelse i hospital med lungebetændelse og covid-19, men er nu i hjemmet, hvor der er stillet alt nødvendigt plejegrej (plejeseng m.m.) til rådighed, leveret fra Hjælpemiddel Huset Kronjylland

Hvad er op – hvad er ned? Dette er ment som op. Jeg håber, at det fortsat vil være muligt at rekruttere personale til bemeldte sektor trods arbejdspres og kritik.

Annonce
Randers FC For abonnenter

Fire år med Søren Pedersen som chef for køb og salg: Sådan har han klaret det, og dét kan vi forvente os til sommer

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Pernilles midtbybutik havde en fantastisk åbning: Nu bliver det den femte interiørbutik til at lukke siden nytår

Randers For abonnenter

Magtlisten i Randers nærmer sig toppen: Mød erhvervskvinden, der arbejder på at skabe en dansk pendant til Gucci, og som har en plads i top 20

Erhverv

Ingen revolution i Verdos top i denne omgang: Repræsentantskabet valgte at beholde næsten hele den gamle bestyrelse

Sport For abonnenter

Billeder og cheftrænerens forklaring fra Kristrup, der nu hænger i en tynd tråd: - Vi er for gode til at rykke ned

Eccos overskud skrumper midt i russiske stormvejr: Krigen får negative konsekvenser for skogigantens økonomi i 2022

Randers

Ingen har lyst til at tage ansvaret for det der foregår - men alle er enige om at det ikke er godt nok: Velkommen til Jobcentret

Kultur For abonnenter

Randers' middelaldereventyr i Kina klædt af til skindet: Jamen, han har jo slet ikke noget tøj på!

Sif og Andreas vil give mere til jorden end de tager: Sådan kom de i gang uden at stifte stor gæld

Randers

På trods af røg og smeltet plastic kørte Dannie næsten 500 meter i brændende bil på motorvejen: Nu er hans baby forvandlet til aske

Cirkusrevy uden Ulf og Lisbet: Velsmurt underholdning, men ingen latterkramper

Østjylland

Kjeld skal så 22 kilometer blomsterbed - til fri plukning: I år er der en ny blomsterblanding på menuen

Randers For abonnenter

Søren kunne godt stoppe med at arbejde og bare leve af sine penge: Men han har stadig en vigtig mission at fuldføre

Erhverv

Hypen for friturestegt bagværk er væk: Donut Shoppen lukker ned i Brødregade

Annonce