Annonce
Mariagerfjord

Rosenhavens sommerkoncert rykker inden døre

Koncertens tre medvirkende, gfra venstre Tine K. Skau, Carl-Aage Eliasson og Kristine Eiler Ernst.

Mariager: Vejrudsigten for torsdag 15. august ser noget blandet ud. Derfor har arrangørerne af torsdagens koncert i rosenhaven i Mariager valgt at rykke musikken inden døre, nemlig til Mariager Kirke.

- Kirken har været så venlig at åbne dørene for begivenheden, oplyser formanden for CittaSlow i Mariager, Claus Pico Stæhr.

Koncerten byder på et program med såvel temperament som inderlighed. De medvirkende er Tine K. Skau, der er fløjtenist, musikdramatiker m.m. og som indgår i mange forskellige musiksamarbejder. Desuden Carl-Aage Eliasson, pianist, bandmusiker og kapelmester, der i mere end 25 år har akkompagneret og optrådt sammen med sangerinden Trine Gadeberg. Endelig mezzosopran Kristine Eiler Ernst, der har besat talrige roller på Den Fynske Opera og Odense Teater. Hun er også kendt som Liva Weel-specialist.

Der opkræves entré ved indgangen. Der bliver en kort pause under koncerten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Køber af Kongens Ege-lejlighed savner svar: - Vi får ikke noget at vide

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Randers For abonnenter

Afsløring: Prestigeprojekt på Kongens Ege sendt til tælling - Benhårdt slagsmål om millioner

Annonce