Annonce
Navne

Rotary-donation til Perron 4

Lene Stentoft, der nu er past president, overrakte donationen til Kurt Marcussen fra Perron 4. Foto: Klavs Nicolaisen
Beløbet på 9.999 kroner er nøje afmålt.

Tidligere i år kunne Randers Vestre Rotary Klub fejre sit 90 års jubilæum og modtog i den forbindelse nogle kontante gaver - helt præcis 5000 kroner.

I Rotary har man den regel, at Rotary Danmarks Hjælpefond kan doble et sådant beløb op, hvis der kan henvises til konkrete projekter, og det er også et krav, at der skal deltage folk fra Rotary i givne aktiviteter.

I Randers Vestre Rotary Klub var man enedes om at donere et beløb til Perron 4, mødestedet i Jernbanegade for socialt udsatte. Men ydede man nu 10.000 kroner, som man jo kunne, ville Perron 4 få sine andre indtægter reduceret med præcis samme beløb. Derfor blev donationen på et skævt beløb, nemlig 9.999 kroner.

Glæden og taknemmeligheden hos Kurt Marcussen, der har været ansat ved Perron 4 i 18 år, og de tre brugere, der ledsagede ham til overrækkelsen i Rotary Huset, var lige stor, og pengene vil blive anvendt til forskellige aktiviteter, herunder formentlig en udflugt til Kattegat Centret i Grenaa.

Da pengene er indsamlet, mens Lene Stentoft var præsident, var det hende, der overrakte donationen, inden den nuværende præsident, Michael Kjærgård, overtog mødeledelsen.

Kurt Marcussen kunne informere rotarianerne om, at 60-80 brugere kommer på Perron 4 hver dag, og at behovet er stigende.

Kurt Marcussen kunne også til forsamlingens munterhed fortælle, hvordan navnet Perron 4 kan opfattes forkert - en tilkaldt håndværker ringede således en dag og fortalte, at han forgæves gik rundt på banegården for at finde en perron 4!

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce