Annonce
Randers

Cirkusanmeldelse: Rotterne indtager manegen

Cirkus Mascot har i år engageret de to etiopiske brødre Dessta og Abede, der bidrager til forestillingen med to flotte akrobatiske numre, blandt optræder de med ikariske lege, hvor Dessta med benene smider rundt med sin lillebror, samtidig med at Abede laver de utroligste saltomortaler. Foto: Cirkus Mascot
Cirkus Mascots forestilling er langt fra til rotterne, selv om dette dyr introduceres til manegen.

Randers: Mens elefanter fra denne sæson af politikerne er blevet dømt ude af alle danske cirkusmaneger, har et af de cirkus, som aldrig har haft elefanter blandt sine optrædende, valgt at lukke et andet dyr ind i manegen. Et dyr, der lever vildt i den danske ”natur”. Rotter!

De nye cirkusdyr optræder som en væsentlig del af et af den faste klovn i Cirkus Mascot Gulios nye numre. Hvad der i begyndelsen synes at være en harmløs restaurationssketch, udarter pludselig til et nummer, hvor der kravler levende rotter rundt på nakken af både Gulio og hans datter Juliya. Et af flere nye morsomme numre, som Gulio bidrager med i årets forestilling.

Cirkus Mascot

I de kommende dage besøger Cirkus Mascot følgende byer:

25. april Arden

26.-27. april Hadsund

28. april Mariager

29. april Øster Tørslev

30. april Harridslev

1. maj Stevnstrup

Etiopiske brødre

Som tidligere år er de to faste bestanddele i Cirkus Mascot – direktørfamilien Deleuran og den ukrainske familie Primachenko/Gulyamov – i år suppleret med en trup, der ikke før har optrådt på dansk grund.

Det er i år de to etiopiske brødre Dessta og Abede, der bidrager til forestillingen med to flotte akrobatiske numre. Først jonglerer brødrene med et utal af stråhatte med brug af både hænder, fødder og hoveder, og senere optræder de med ikariske lege, hvor Dessta med benene smider rundt med sin lillebror, samtidig med at Abede laver de utroligste saltomortaler. Sidstnævnte nummer har nok givet brødrene inspiration til at optræde under navnet Brødrene Ikaros. To meget seværdige numre.

Annonce

De faste artister

Som nævnt bidrager Ulmas Gulyamov, alias Gulio, med flere nye klovnenumre, blandt andet hvor et stort gebis vandrer rundt i manegen. Sønnen Husik har iført sig et robotkostume og fundet sine diabolo-rekvisitter frem, med hvilke han endnu engang imponerer. Det samme gør moderen Tatyana Primachenko, der i år optræder i lodret reb.

Cirkus Mascots direktører Marianne Deleuran og sønnen Daniel fremfører deres dyr, hunde, geder, vildsvin og ponyer. Som noget nyt har hunden Sonny efter sigende været på musikskole i løbet af vinteren. Måske var det premierenerver, der spillede hunden et pus, i hvert fald var præstationen ikke til en særlig høj karakter, da jeg så landspremieren.

Men en enkelt mislyd kan ikke ødelægge indtrykket af en fin forestilling.

Husik Gulyamov har iført sig et robotkostume og fundet sine diabolo-rekvisitter frem, med hvilke han endnu engang imponerer. Foto: Cirkus Mascot
Annonce
Randers For abonnenter

Stigende antal millioner når aldrig borgerne: I én kommune går halvdelen af pengene til cheflønninger og støttefunktioner

Danmark

Onsdagens coronatal: 223 testet positiv det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Sagen afgjort: Ny ambulance-station i Randers Syd bliver indflytningsklar i julemåneden

Randers FC For abonnenter

Disse 5 ting skal vi blive klogere på, før det bliver alvor i Randers FC

Alarm 112

Fik slag i ansigtet: 19-årige frarøvet taske og studenterhue

Randers

Arrangører får længe ventet grønt lys: Ude Af Kontrol og Cascada indtager Justesens Plæne i festugen

Sport For abonnenter

Chris og Melskens' mavefornemmelse kaldte på noget nyt: Randers Freja får nyt trænerteam med Vorup-rødder

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Sport

Tordenguden Andreas Christensen: - Vi tager lyden fra Danmark med til Amsterdam

Randers

Endnu en legeplads udsat for hærværk: - Der er nogen, der er gået mere eller mindre amok med en sprittusch

EM LIV

Malte fra Nørrebro blev hele Danmarks student, da han kastede sin hue på banen og fik Delaneys trøje efter dansk-russisk EM-skæbnekamp

Randers

Smadrede bilrude og stjal højttaler: - Du kan bare melde det til forsikringen

Randers For abonnenter

Frustrerede politikere om nej til byggeri i to etager: Skal vi til at bo i jordhuler?

Alarm 112

Brandfolk genoplivede kat på åben gade: Nu er der godt nyt fra dyrehospitalet

Annonce