Annonce
Randers

Cirkusanmeldelse: Rotterne indtager manegen

Cirkus Mascot har i år engageret de to etiopiske brødre Dessta og Abede, der bidrager til forestillingen med to flotte akrobatiske numre, blandt optræder de med ikariske lege, hvor Dessta med benene smider rundt med sin lillebror, samtidig med at Abede laver de utroligste saltomortaler. Foto: Cirkus Mascot
Cirkus Mascots forestilling er langt fra til rotterne, selv om dette dyr introduceres til manegen.

Randers: Mens elefanter fra denne sæson af politikerne er blevet dømt ude af alle danske cirkusmaneger, har et af de cirkus, som aldrig har haft elefanter blandt sine optrædende, valgt at lukke et andet dyr ind i manegen. Et dyr, der lever vildt i den danske ”natur”. Rotter!

De nye cirkusdyr optræder som en væsentlig del af et af den faste klovn i Cirkus Mascot Gulios nye numre. Hvad der i begyndelsen synes at være en harmløs restaurationssketch, udarter pludselig til et nummer, hvor der kravler levende rotter rundt på nakken af både Gulio og hans datter Juliya. Et af flere nye morsomme numre, som Gulio bidrager med i årets forestilling.

Cirkus Mascot

I de kommende dage besøger Cirkus Mascot følgende byer:

25. april Arden

26.-27. april Hadsund

28. april Mariager

29. april Øster Tørslev

30. april Harridslev

1. maj Stevnstrup

Annonce

Etiopiske brødre

Som tidligere år er de to faste bestanddele i Cirkus Mascot – direktørfamilien Deleuran og den ukrainske familie Primachenko/Gulyamov – i år suppleret med en trup, der ikke før har optrådt på dansk grund.

Det er i år de to etiopiske brødre Dessta og Abede, der bidrager til forestillingen med to flotte akrobatiske numre. Først jonglerer brødrene med et utal af stråhatte med brug af både hænder, fødder og hoveder, og senere optræder de med ikariske lege, hvor Dessta med benene smider rundt med sin lillebror, samtidig med at Abede laver de utroligste saltomortaler. Sidstnævnte nummer har nok givet brødrene inspiration til at optræde under navnet Brødrene Ikaros. To meget seværdige numre.

Annonce

De faste artister

Som nævnt bidrager Ulmas Gulyamov, alias Gulio, med flere nye klovnenumre, blandt andet hvor et stort gebis vandrer rundt i manegen. Sønnen Husik har iført sig et robotkostume og fundet sine diabolo-rekvisitter frem, med hvilke han endnu engang imponerer. Det samme gør moderen Tatyana Primachenko, der i år optræder i lodret reb.

Cirkus Mascots direktører Marianne Deleuran og sønnen Daniel fremfører deres dyr, hunde, geder, vildsvin og ponyer. Som noget nyt har hunden Sonny efter sigende været på musikskole i løbet af vinteren. Måske var det premierenerver, der spillede hunden et pus, i hvert fald var præstationen ikke til en særlig høj karakter, da jeg så landspremieren.

Men en enkelt mislyd kan ikke ødelægge indtrykket af en fin forestilling.

Husik Gulyamov har iført sig et robotkostume og fundet sine diabolo-rekvisitter frem, med hvilke han endnu engang imponerer. Foto: Cirkus Mascot
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC

Randers FC jubler over fans til pokalfinalen: Flere grupper står forrest i billetkøen

Annonce