Annonce
Randers

Rullende vælgermøde med det hele - også rødkål

Onsdag ruller amtsavisens vælgermøde til Ryomgaard - med hotdogs og masser af politisk debat. Det foregår ved SuperBrugsen. Arkivfoto
Onsdag stiller Amtsavisen pølsevognen op ved SuperBrugsen i Ryomgård. Vi holder rullende vælgermøde med masser af politisk debat - og forplejning. Alle er velkomne.

Ryomgaard: Onsdag 22. maj er det Ryomgårds tur til at få besøg af det rullende vælgermøde, som i den kommende tid er på besøg i en række kronjyske byer. Det foregår på parkeringspladsen ved SuperBrugsen i Ryomgård fra klokken 16 til 18.

Randers Amtsavis inviterer til utraditionelt debatmøde med lokale politikere, hvor alle er velkomne til at deltage i diskussionerne - og stille spørgsmål til folketingskandidaterne.

Samtidig byder vi på en hotdog med det hele og en øl eller vand. Målet er at få så mange som muligt til at være med i den politiske debat forud for valget onsdag 5. juni.

I Ryomgård kan du møde Michael Skaaning Johansen, kandidat for Radikale Venstre, Lars Boje Mathiesen, der er spidskandidat for Nye Borgerlige, Jane Christensen fra konservative, der både er kandidat til EU- og folketingsvalget, samt folketingsmedlem Daniel Toft, Socialdemokratiet.

Annonce
Avisen sætter politiske holdninger i spil og byder på en forfriskning. Det foregår i Ryomgaard onsdag 22. maj.

Kom og vær med

Emnet for det rullende vælgermøde er integration og flygtningepolitik. Og her er der nok at tage fat på, for det er spørgsmål, som fylder rigtig meget i valgkampen for de fleste partier. Politikerne bruger ofte området til at profilere sig på. For eksempel har statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) netop meldt ud, at han ønsker permanent grænsekontrol. Samtidig er der åbnet op for diskussionen om at modtage flere kvoteflygtninge.

Og så er der hele debatten om, hvordan man sikrer en god integration af de mennesker, der er kommet hertil udefra. Og hvem der har ansvaret for, at integrationen lykkes. Der er mange emner, der fylder i den daglige nyhedsstrøm.

Men det er også muligt at få en snak med folketingskandidaterne om alle mulige andre ting, som man har lyst til at drøfte med nogle af dem, der gerne vil have plads i Folketinget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce