Annonce
Sport

Rungsted-profil: Vores målmand er nøglen til DM-guld

René Schütze/Ritzau Scanpix
Thomas Lillie får ros af holdkammeraten Joachim Holten Møller efter at have reddet guldet hjem til Rungsted.

Rungsted-backen Joachim Holten Møller sender en stor tak til målmand Thomas Lillie for, at den nordsjællandske ishockeyklub nu kan kalde sig dansk mester.

Det siger han til TV2 Sport, efter at Rungsted trods et stort Sønderjyske-pres vandt fredagens DM-finale med 1-0 og dermed sikrede guldet.

- Thomas Lillie er helt bestemt dagens mand. Vi spillede ikke en stor kamp i dag. Han er min MVP (mest værdifulde spiller, red.) i hele slutspillet, siger Thomas Holten Møller.

- Jeg har spillet i Rungsted i ti år. De fleste af årene har vi ikke været i nærheden af noget som helst, og nu står vi her, det er her helt fantastisk, tilføjer han.

Målmanden reddede Rungsted flere gange i kampen, og han tog sig blandt andet af flere friløbere til Sønderjyske. Selv er han dog beskeden i forhold til at vurdere sin andel i DM-guldet.

- Vi har været det bedste hold i år. Sådan er det bare. Det kan man ikke komme uden om.

- Jeg har været tilfreds, så længe vi har vundet kampene, og dem har vi vundet en del af. Men jeg havde ikke kunnet gøre det uden dem foran mig, siger målmanden til TV2 Sport.

I Sønderjyske-lejren undrer målmand Patrick Galbraith sig over, at holdet ikke fik fremtvunget en femte finale.

- Jeg ved ikke, hvorfor det gik galt. Vi var bedst i dag, men det var åbenbart ikke nok.

- Vi tabte vel serien i dag, for hvis vi ikke kan slå dem på en af vores bedste dage, så kan vi ikke vinde, siger en frustreret Galbraith til TV2 Sport.

DM-guldet er Rungsteds første siden 2002.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Kommunen støtter tv-sjov fra Christian Fuhlendorff og lokal instruktør med en halv million: Skal vise de gode sider af Randers

Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Danmark

Drop sommerferien til sydens sol: Regeringen fraråder rejser udenfor udvalgte nabolande

Annonce