Annonce
Sport

Rungsteds ismestre smider føring og ryger helt til bunds

Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix
Sønderjyske vendte 0-2 til 5-2 på udebane på Rungsteds mesterhold, der nu er sidst i ishockeyligaen.
Annonce

For fem måneder siden kunne ishockeyspillerne fra Rungsted Seier Capital lade sig hylde som danske mestre, men hverdagen har meldt sig i Nordsjælland.

Trods en 2-0-føring hjemme mod Sønderjyske endte Rungsted med at tabe 2-5 tirsdag aften, og dermed er de regerende mestre bundprop i Metal Ligaen.

Det startede ellers så fint, da først Shane Hanna og siden Mario Lucia scorede for Rungsted, men Daniel Nielsens reducering midtvejs i anden periode satte gæsterne i gang.

I kampens sidste tredjedel fik sønderjyderne for alvor skudt hul på målmand Thomas Lillie.

To scoringer af Martin Eskildsen og en enkelt af Phil Lane vendte det hele på hovedet, og da Rungsted satsede og erstattede Lillie med en ekstra markspiller, kunne Daniel Nielsen score gæsternes femte mål kort før tid.

Sejren er Sønderjyskes første i denne sæson, mens Rungsted har tabt alle sine tre første kampe og blot er noteret for et enkelt point i bunden af rækken.

Derudover har holdet tabt fire kampe i Champions Hockey League, så det har været nogle tunge uger for Erik Hjalmarssons tropper.

Øverst i tabellen ligger Aalborg Pirates, der vandt det nordjyske lokalopgør mod Frederikshavn White Hawks med 4-2 og har maksimumpoint. Farlige Thomas Spelling scorede to gange for aalborgenserne.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Overfaldet af vilde køer: 67-årig kvinde hårdt kvæstet på Helgenæs

Annonce