Annonce
112

Lang kø: Rute 16 var spærret i næsten to timer efter traktor og bil kørte sammen

Østergade i Ørum var spærret i næsten to timer på grund af et større uheld. Foto: Midtjysk Brand og Redning

Ørum: En traktor og en personbil kørte tirsdag omkring klokken 15 sammen på Østergade i Ørum, som er en del af Rute 16.

Personbilen med dens 61-årige udenlandske chauffør kom kørende ad Østergade med cirka 70 kilometer i timen og kom pludselig over i modsatte vejbane, hvor bilen ramte en traktor, der kom kørende med cirka 30 kilometer i timen.

Flere vidner oplevede det som "en grim ulykke", især fordi bilens front blev fuldstændigt smadret af sammenstødet med traktoren. Alle fire personer, der sad i bilen, kunne selv komme ud, selvom bilen var totalskadet. Også traktoren tog skade af uheldet, især det ene hjul så ud til at være ved at falde af, og det store køretøj måtte fjernes fra vejen ved hjælp fra en lokal, der hurtigt kom til undsætning med sin rendegraver. Den 43-årige traktorfører kom heller ikke noget til.

Midtjysk Brand og Redning blev tilkaldt for at fjerne en hel del olie og servovæske, der var løbet ud på vejen efter uheldet. Dette oprydningsarbejde tog over to en halv time, og vejen blev først åbnet igen omkring klokken 18.

Uheldet skabte store kødannelser i myldretrafikken, og bilisterne blev tvunget til at finde alternative ruter. Onsdag morgen stod både traktoren og bilen endnu ved siden af vejen.

Politiet rykkede ud, da der skete en trafikulykke i går i Ørum. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Dronningen tog toget til Randers

Annonce