Annonce
Randers HK

Rutineret stregspiller klar for Randers HK

Sidsel Mejlvang fortsætter i Randers HK efter fire sæsoner i Skanderborg Håndbold. Arkivfoto: Ole Nielsen
29-årige Sidsel Mejlvang, der har spillet de seneste fire sæsoner i Skanderborg Håndbold, skifter til Randers HK fra den kommende sæson. Den rutinerede stregspiller har fået en toårig kontrakt i Kronjylland.
Annonce

Randers: Randers HK fortsætter oprustningen frem mod den kommende sæson.

I mandags præsenterede klubben Julie Pontoppidan, som kommer til fra Aarhus United, og klubben skriver nu i en pressemeddelelse, at også Sidsel Mejlvang fra Skanderborg Håndbold kommer til Kronjylland på en toårig aftale.

Randers Amtsavis har tidligere omtalt interessen for den rutinerede stregspiller, som har udviklet sig til en stor profil i Skanderborg over fire sæsoner.

- Teamplayer med kæmpestort T er et af de ord, man kan beskrive Sidsel med – men derudover kan man også beskrive hende som loyal, fighter, solid og ærgerrig, siger Randers HK-cheftræner Niels Agesen i pressemeddelelsen.

I indeværende sæson, som har budt på 23 kampe for Sidsel Mejlvang i Skanderborg, står hun noteret for 52 scoringer på 65 forsøg. En scoringsprocent på 80, som gør hende blandt de mest træfsikre i ligaen fra stregpositionen.

- Jeg har fulgt Sidsel i mange år og set, hvordan hun er gået forrest og har samlet sit hold. I takt med, at hun er blevet ældre, er hendes præstationer kun blevet bedre og bedre. Jeg ser frem til, at Sidsel får en blå trøje på og er sikker på, hun bliver en gevinst for klubben, men jeg håber også, vi kan være medvirkende til at lægge yderligere lag på hendes spil, lyder det fra Niels Agesen.

Annonce

Erfaring i rygsækken

Både Sabine Pedersen og Josefine Dragenberg forlader Randers HK efter denne sæson, så der venter formentlig en stor rolle til Sidsel Mejlvang, som ser frem til de nye omgivelser.

- Jeg glæder mig til at blive en del af Randers HK fra næste sæson. Jeg har været rigtig glad for og lært meget af min tid i Skanderborg, og de erfaringer er jeg mere end klar til at tage med mig til Randers.

- Jeg ser frem til at lægge yderligere på mit spil, og det bliver spændende at blive en del af et nyt hold. Jeg glæder mig, fortæller Sidsel Mejlvang.

Tidligere i karrieren har hun spillet i Hadsten, Ikast KFUM og Tarm/Foersum.

Hun kommer til at spille i trøje nummer 48 i Randers HK.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Annonce