Annonce
Østjylland

Rutsjebane i Djurs Sommerland gik i stå: Gæster sad fast i op til en halv time

Gæster sad lørdag aften fast i Piraten i Djurs Sommerland i op til en halv time. Ingen kom noget til, og de blev evakueret to og to. Foto: Lars Laursen/Scanpix
Lørdag aften kort før lukketid gik forlystelsen Piraten i stå, og gæsterne måtte evakueres to og to.
Annonce

Forlystelsen Piraten i Djurs Sommerland gik lørdag aften i stå. Flere gæster sad derfor fast i Piraten godt 32 meter over jorden i op til en halv time.

Hændelsen skete kort før parken lukkede lørdag aften klokken 21.

Det skriver Ekstra Bladet.

- Lige nu ved vi ikke rigtig, hvad der er gået galt. Vi har fået gæsterne ud af Piraten, og så skal vi have fundet ud af, hvorfor den er stoppet, siger administrerende direktør i Djurs Sommerland, Henrik B. Nielsen, til Ekstra Bladet.

Gæsterne blev evakueret, og ingen kom noget til. Nogle gæster kom forholdsvis hurtigt ud af forlystelsen, mens andre måtte vente i op til en halv time, fordi gæsterne blev evakueret fra forlystelsen to og to.

Piraten er - ifølge Djurs Sommerlands hjemmeside - Danmarks største og hurtigste forlystelse. Og enkelte gæster i parken fik altså lørdag aften lige lovlig meget oplevelse for pengene.

Henrik B. Nielsen understreger over for Ekstra Bladet, at gæsterne har taget det pænt, men at forlystelser stopper af sikkerhedsmæssige årsager.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Alt andet end pletfri præstation mod Ajax: Her er Agesens forklaring

Annonce