Annonce
Sport

Rystet Niels Agesen: Hvorfor laver én af mine spillere ikke frikast?

Niels Agesen fik sat randrusianernes sidste angreb i system 30 sekunder før tid, som endte i føringsmål, men det var alligevel ikke nok til en sejr. Foto: Jens Thaysen

Utallige brændte chancer endte med at koste et point i lokalopgøret mod Aarhus United, som udlignede til 19-19 i kampens sidste sekunder til stor frustration for Randers HK-cheftræner Niels Agesen.

Randers: Med 14 sekunder tilbage på haluret bragede Maria Fisker føringsmålet til 19-18 ind i netmaskerne, men det endte alligevel med pointdeling i det østjyske lokalopgør mellem Randers HK og Aarhus United.

- Jeg er rystet over, at der ikke er bare én af mine spillere, som går op og laver et frikast til sidst. Jamen for helvede man. I stedet for er der tre, som stiller sig frem på halvdistance. Hvis bare én af dem går frem og laver det frikast, så er kampen slut 19-18, lød det var Niels Agesen i sekunder lige efter det uafgjorte resultat.

Specielt i første halvleg og i slutminutterne af kampen misbrugte Randers HK den ene store chance efter den anden. Og det blev dyrt.

- Det helt store problem er, at vi skulle have ført med ti mål til pausen. Vi har alle chancerne for det, og hvis vi skal se på slutningen ved 18-18, der smider Martina en bold forbi tomt mål, og vi brænder to helt oplagte chancer. Vi har alle muligheder for at vinde, sagde Niels Agesen.

Ved en sejr kunne randrusianerne havde sendt aarhusianerne fem point efter i tabellen og dermed have taget et afgørende skridt i kampen om at ende blandt de otte bedste. Sådan gik det ikke.

- Man kan godt kalde det katastrofalt, men vi er ikke bedre. Vi bliver nødt til at kigge i egen barm og sige, at når vi brænder så mange chancer, så er det ligegyldigt, hvor godt vi dækker op. Forsvaret i første halvleg er noget af det bedste, jeg har set, men der er ikke råd til så mange individuelle fejl. Vi skal hjem og træne, sluttede Niels Agesen.

Annonce
Randers For abonnenter

Heidi døde af en blodprop i hjertet i 2009, men blev genoplivet: Hun fik 12 ekstra år at leve i

Danmark

Mandagens coronatal: 7146 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Virksomhedsejer rødglødende over gammel sne og is på vejene: - Det virker som om, kommunen bare lader stå til

Østjylland For abonnenter

Hash og kokain overhaler øl og vin:  Sprit er yt i trafikken - men narkoen breder sig

Randers

Brandvæsen er rykket ud til udslip: Gylle er løbet ud af tank

Sport

Ny alvorsuge venter Randers HK: Klubtoppen mødes til en ekstraordinær snak – plan A eller B?

For abonnenter

371 DSB-kunder tog toget mellem Esbjerg og Odense uden mundbind - det skulle de aldrig have gjort: Bekymret ansat beretter om magtesløst personale, snyd og stor forvirring

Leder For abonnenter

Jammerlig snerydning i Randers: Hvorfor skal vi stadig skøjte rundt og sætte liv og lemmer på spil?

Randers

Larmende tavshed fra Randers Kommune efter kritik af snerydning: Her er spørgsmålene, vi gerne ville have haft svar på

Randers

Gasregningen tog Gittes sidste penge til at gøre julen særlig: - Måske kan vi låne et juletræ af nogen, når det er dagen før?

Dall: Støttepartierne lagde regeringen i benlås og fik deres finanslov

Randers

Ufrivilligt skøjteløb på gangstier: Fodgængere falder på stribe

Randers For abonnenter

Rutineret vognmand om for dårlig snerydning: - Det er Randers Kommune, der vil spare penge

Randers

Fem dage efter snestormen er flere veje og stier stadig spejlglatte: Nu kræver politikerne indsatsen set efter i sømmene

Annonce