Annonce
Randers

Så du en aggressiv gruppe natten til fredag: Politiet søger vidner til røveri

Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Syv til 10 personer af mellemøstligt udseende overfaldt ifølge Østjyllands Politi natten til fredag to mænd i Randers. Politiet søger vidner.
Annonce

Randers: En 20-årig mand fra Randers og hans jævnaldrende bekendte fik natten til fredag knytnæveslag i hovedet i den vestlige del af Randers midtby.

Ifølge den 20-åriges udsagn stod han klokken kvart i tre om natten og talte med en kammerat i krydset Vestergrave/Storegade, da en gruppe på mindst seks mellemøstligt udseende mænd i samme aldersgruppe kom gående hen imod dem.

Èn af dem spurgte, hvad han havde gang i, og den 20-årige mand forklarede, at han bare talte med sin kammerat. Herefter slog én fra gruppen den 20-årige flere gange i ansigtet. Dette så en af den 20-åriges bekendte, som stod lige i nærheden, og han forsøgte at lægge sig imellem. Det resulterede i, at også han blev slået i ansigtet med en sådan kraft, at han faldt omkuld. Den bekendte har forklaret til politiet, at han, mens han lå på jorden, blev trampet på, hvorefter én fra gruppen spurgte, hvor han havde sin pung. Da den bekendte, der også er 20 år, var bange for at blive slået eller sparket yderligere, fandt han sin pung frem fra lommen og viste den til manden, der tog den og gav den til en anden person i gruppen, hvorefter de alle forsvandt fra stedet. De to mænd kan ikke give noget nærmere signalement af gruppen, som de mener var på mellem syv og 10 personer. Østjyllands Politi hører gerne fra eventuelle vidner, der kan have set gruppen i området ved Vestergrave/Storegade i Randers ved 02.45-tiden natten til fredag. Oplysninger kan gives til Østjyllands Politi på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Karakterer fra vendepunktet i Nørreskoven: Defensiven viste vejen

Randers

Politiet nedlægger hotspot i Randers

Annonce