Annonce
Kultur

Så er der igen åbent til kunsten

Udstillingen, der er kurateret af Stavanger Kunstmuseum, relaterer til botanikken og det berømte bogværk "Flora Danica". Foto: Mark Dyer
Randers Kunstmuseum slår dørene op lørdag 30. maj og har valgt at forlænge udstillingen "Flora - mellem planter og mennesker", der åbnede kort før Danmark lukkede ned.
Annonce

Randers: Efter to måneders nedlukning kan Randers Kunstmuseum igen åbne dørene for museets gæster, efter de seneste forhandlinger om en udvidelse af genåbningen af Danmark i fase 2 er faldet på plads.

Hos Randers Kunstmuseum udnytter vi derfor pinsen til vores genåbning, så gæster igen fra lørdag 30. maj klokken 10 kan komme forbi og nyde kunsten og omgivelserne, som har været lukket ned i to måneder.

- Vi glæder os inderligt over at kunne åbne igen og byde gæster velkommen lørdag. Indtil da arbejder vi for at skabe trygge og sikre rammer for alle vores gæster, så de kan koncentrere sig om at nyde museumsoplevelsen, siger museumsdirektør Lise Jeppesen.

Nedlukningen har også betydet, at udstillingsperioden for den aktuelle udstilling ”Flora - mellem planter og mennesker” forlænges til og med 16. august. Dermed bliver det muligt for endnu flere at nyde den anmelderroste udstilling hen over sommeren.

"Flora - mellem planter og mennesker"

Særudstillingen forlænges til 16. august.

Pinsens åbningstider er lørdag 30. maj, søndag 31. maj og mandag 1. juni kl. 10-16.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers For abonnenter

Huse i Assentoft står stadig på usikker grund: Politikere tøver inden beslutning om mulig nedrivning - nu høres naboerne

Randers

Så er planen klar: Næsten enigt byråd står bag en række nye initiativer på Huset Nyvang der skal rette op på problemerne

Annonce