Annonce
Randers

Så er der igen smørrebrød i Trangstræde: Familie Køkkenet klar til frokostgæsterne

Bettina Nørgaard Kylling står sammen med sin mand, Morten Olsen (tv) og sin fætter, Rasmus Nørgaard Kylling, bag Familie Køkkenet i Trangstræde 1, hvor de er klar med frokosten til firmaer og andre med appetit på blandt andet klassisk dansk smørrebrød. Foto: Frank Pedersen
Nu kan du købe din frokost i Familie Køkkenet i Trangstræde 1, der byder på sandwich, klapsammen samt klassisk dansk smørrebrød uden et twist.

Randers: Mandag 25. november åbner Familie Køkkenet i Trangstræde 1.

- Vi kommer hovedsagelig til at levere catering til firmaer, men alle er velkomne til at kigge indenfor for at købe en sandwich, en klapsammen eller smørrebrød, der bliver primus motor hos os, siger Rasmus Nørgaard Kylling, der sammen med sin kusine, Bettina Nørgaard Kylling, og hendes mand, Morten Olsen, står bag Familie Køkkenet.

Navnet, Familie Køkkenet, er Bettina Nørgaard Kyllings idé.

- Vi er en familie, der er sammen om stedet her, så det lå jo lige for, siger hun.

Morten Olsen er den, der kommer til at stå for tilberedning af maden, hvilket han har 10 års erfaring med fra et storkøkken, der dagligt leverede 500-800 kuverter ud af huset.

- At jeg nu kan være med til at åbne vores eget sted er en gammel drøm, der er gået i opfyldelse, siger han.

Bettina Nørgaard Kylling har tidligere arbejdet i samme storkøkken som sin mand, og i Familie Køkkenet vil hun hjælpe ham med at lave smørrebrødet samt tage imod kunderne, mens Rasmus Nørgaard Kylling bliver den, firmaerne møder, når han leverer den mad, de har bestilt.

Dansk smørrebrød på menuen

Familie Køkkenets menukort vil hovedsageligt bestå af traditionelt dansk smørrebrød.

- Der bliver ikke noget med at give det et twist eller sådan noget, vores smørrebrød skal bare være lækkert og godt, siger Rasmus Nørgaard Kylling.

- Den måde, vi kommer til at skille os ud fra andre steder, hvor man kan købe sin frokost, er, at hos os er maden altid i orden og af en stabil kvalitet - det synes jeg ikke altid er tilfældet andre steder - og så bliver her bare pisse hyggeligt, fortsætter han med et smil.

At de tre har valgt at åbne i Trangstræde 1, er lidt af en tilfældighed.

- Oprindeligt ville vi være begyndt med et par foodtrucks og så have som mål at finde et sted, vi kunne være fast. Men da lokalet her blev ledigt, blev vi enige om at tage chancen med et fast sted fra starten, fortæller Rasmus Nørgaard Kylling.

Annonce

Kan spise på stedet

Familie Køkkenet er først og fremmest lagt an på take away-kunder, men en række stole ved vinduet giver også mulighed for at spise på stedet, ligesom der vil blive stillet et par stole frem udenfor forretningen.

Rasmus Nørgaard Kylling fortæller, at åbningstiden til en start vil være fra klokken 7 til 16.

- Men hvis der bliver behov for det, vil vi selvfølgelig udvide åbningstiden, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Politiet går ind i sag om trusler mod initiativtager til demonstration: - Det tager vi alvorligt, det kan jo være et angreb på Grundloven

Annonce