Annonce
Østjylland

Så er det afgjort: Danmarks bedste ishus ligger på Djursland

Vaffelbageriet i Fjellerup er blevet kåret som Danmarks bedste af kunderne i OpdagDanmarks konkurrence om at finde landets bedste ishus. Foto: Helle Elgaard Kvist
Efter sidste år at være endt på en ottendeplads, er Fjellerup Vaffelbageri i år løbet med sejren og kan nu kalde sig Danmarks bedste ishus.

Fjellerup: Sidste år blev Fjellerup Vaffelbageri kåret af kunderne som Danmarks ottendebedste ishus og det næstbedste i Midtjylland.

Nu kan stedet så prale med titlen som Danmarks bedste ishus. Afslutningen udløb klokken 16 onsdag eftermiddag, og da havde 4638 stemt på Vaffelbageriet. Nærmeste forfølger var Iskonditoriet i Sønderborg, der skulle forsvare titlen fra sidste år, men det sønderjyske ishus måtte altså se sig slået af ishuset på Djursland med 633 stemmer.

For indehaver af Vaffelbageriet, Hanne Buhl, er prisen en cadeau - ikke mindst til de 50 medarbejdere, der år efter år langer is over disken til de mange besøgende.

Annonce

- Jeg er da mega stolt over, at der er så mange, der har stemt på os. Det er guld værd at vinde sådan en konkurrence, siger hun.Turde ikke være skråsikker

Det er OpdagDanmark, der hvert år kårer landets bedste oplevelser inden for en række kategorier, hvor folk via sms og en gratis app kan stemme på deres favoritter og være med til at bestemme, hvor man finder blandt andet landets bedste badehoteller, campingpladser, burgere og ishuse.

Konkurrencen har kørt siden 31. marts, og afstemningen og placeringen er bølget frem og tilbage.


Jeg er da mega stolt over, at der er så mange, der har stemt på os. Det er guld værd at vinde sådan en konkurrence.

Hanne Buhl, indehaver af Vaffelbageriet i Fjellerup


Hanne Buhl håbede naturligvis på, at det i år kunne blive Djursland, der løb med æren, men hun turde ikke være for skråsikker på sejren alt for tidligt i forløbet, selv om Vaffelbageriet førte med en del stemmer.

- Man skal passe på med at sælge skindet, før bjørnen er skudt. Sidste år blev vi overhalet tre timer før, afslutningen stoppede, siger Hanne Buhl.

Fjellerup Vaffelbageri er i år i gang med sin 31. sæson og har for anden sæson forsøgt sig med at holde åbent alle hverdage siden påske på grund af de mange turister i sommerhusene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Pres på testcentrene: Går efter at holde køen på maksimalt en halv time og der er flere podere på vej

Annonce