Annonce
Livsstil

Så er det kagetid

Pillivuyt vender tilbage til sine rødder med serien »Toulouse«, der består af en forskellige porcelænsfade til hverdagens kulinariske oplevelser. Bl.a. er der i serien dette fad, der kunne være perfekt til en tærte eller lignende. Fadene tåler termisk chok direkte fra fryser til ovn. Priser fra: 299,95 kr.

Bag og spis kager til eftermiddags-hyggen i en kold tid.

Det giver god varme i køkkenet at bage kager, når ovnen kører på fuld tryk, og det er sjældent svært at få afsat resultatet, så der er ikke rigtig nogen undskyldninger for ikke at bage en - eller flere - kager til at sprede hygge dette efterår.
Springformen fra Eva Solo giver mulighed for at bage fine festkager, da en springform gør det lettere at skille kagen fra formen og at opbygge kager, så de bliver flotte og ensartede. Pris: 189,95 kr.
Vi har derfor samlet fem sager, der kan være nyttige, når man bager, og når man skal spise kager.
Staub gør sig normalt i støbejern, men dette efterår er de klar med disse træredskaber, der bl.a. kan bruges til at lave en lækker kage med. Pris: 149,95 kr.
Når du kommer til det tidspunkt, hvor kagen er klar til at spise, kan du f.eks. gøre det med dessertbestik fra Gense med H.C. Andersen-motiv. Pris: 1.199 kr.
Er det småkager som f.eks. pebernødder, du bager på denne årstid, kan du servere dem i juleservice fra Bjørn Wiinblad. F.eks. denne skål- Priser fra: 119,95 kr.

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Beredskabet bad om politi-assistance til at dæmpe unge bilister: - De ræsede om ørerne på os

Randers HK For abonnenter

Stort portræt af Katrine Larson: Guldpigen der gik en anden vej

Annonce