Annonce
Randers

Så er valgkampen i gang: Venstre puster nyt liv i halvdød hjemmeside efter politisk cyberangreb

Sådan så Venstres hjemmeside ud forleden. Nu er en nylanceret udgave dukket op på venstreranders.dk.
Venstre i Randers lancerede forleden en ny hjemmeside som led i en bedre strategisk kommunikation i forbindelse med det kommende byrådsvalg.

Randers: Venstre i Randers er i fuld vigør med at gøre klar til det kommende byrådsvalg. Et af mange gøremål er at revitalisere den kommunale hjemmeside, der stort set har ligget halvdød hen siden folketingsvalget i 2019.

For et par dage siden gik en ny hjemmeside i luften. Manden bag er Mads Kirk, der til daglig arbejder på Tradium som uddannelsesleder.

- Vi har lavet et setup, som er meget brugervenligt. Vi har valgt at gå ind i et landsdækkende koncept, hvor skabelonen er den samme over hele landet. Stort set alle kommuner bruger den her model, fortæller Mads Kirk.

- Vi nedsatte for nogen tid siden en kommunikationsgruppe, som skal skabe det mediebillede, vi gerne vil have for Venstre i Randers. Det har relanceringen af hjemmesiden været en del af, fortæller Mads Kirk.

- Det er snart et år siden, vi gik i gang med at kigge på en ny strategi i forhold til vores kommunikation. Det har haltet lidt med hjemmesiden, men nu er den her, siger Mads Kirk.

- Vi har samtidig prøvet at lave politik online. Vores byrådspolitikere har stillet sig til rådighed. Vi har lavet et studio, hvor vi har kørt nogle seancer, hvor både medlemmer og ikke-medlemmer har kunnet kommet med indspark til, hvor vi skal hen i forhold til kommunalvalget til november.

Annonce

Sport og spil

Forleden kunne avisen fortælle, at folk fra den anden fløj i det politiske spektrum havde oprettet en hjemmeside under navnet venstreiranders.dk, hvilket kunne anledning til nogen forvirring, når brugere ville vide noget om Venstre i Randers.

Hjemmesiden venstreiranders.dk fortæller om sport og spil og refererer i højere grad til Karl Marx end gamle liberale koryfæer.

- Jeg har ikke lagt mærke til den før, men man kan hurtigt se, at det ikke har noget med Venstre at gøre, siger Mads Kirk, der har undersøgt oprindelsen af hjemmesiden.

Siden er oprettet 26. januar 2019 i Yorkshire i det nordlige England. Hvem der står bag forbliver et mysterium.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC For abonnenter

Kynisk afstraffelse af Randers FC: - Jeg tænkte, hvad pokker foregår der?

Annonce