Annonce
Randers

Så gik den ikke længere for lokalt par i Lego Masters: Røg ud i skurke-helte byggeriet

Så er det slut med at stå i bedste sendetid om fredagen i Lego Masters og bygge i Legoklodser. Lisanette Pedersen og Nick Larsen fra Albæk røg ud i fredags. Foto: Henrik Ohsten/TV2
- Det har været så sjovt, og vi har fået gode venner ud af det, lyder det fra Lisanette Pedersen og Nick Larsen. Parret var godt klar over, at det snerpede mod enden, da de havde stået en del i elimineringsrunden.

Albæk: Så gik den ikke længere, konkurrencen spidsede til, og med Lisanette Pedersen og Nick Larsen ude af gamet, ja, så røg den sidste kvinde også i den danske udgave af Lego Masters. Den kører i primetime på TV2 om fredagen.

Det blev helte-skurke-byggeriet, der knækkede parret. Men de har tre gange stået i elimineringsrunden, og var godt klar over, at det blev ikke ved med at gå.

- Det har været så sjovt, og vi har fået gode venner ud af det, lyder det fra Albæk-parret dagen efter, at det blev offentligt, at de blev smidt hjem.

Annonce

- Men det har også været hårdt. Jeg ved ikke, om man kan sige, at det koster noget, for vi fik jo lønkompensation, men det var dejligt at komme hjem til vores to piger igen. De måtte jo starte hjemmeskole op sammen med mormor, siger Lisanette Pedersen.

Pres på

Og det ligger selvfølgelig i spillets regler, at det er under pres, at der skal tænkes kreativt og bygges ambitiøst på tid, men for netop det lokale par, var der ekstra pres ind over, fordi Nick Larsen samtidig med optagelserne også lige forberedte sig på en bachelor.

Men det gik, siger parret, der mener, at castingen var over en bred kam af nørder.

- Vi er egentligt ikke så meget nørder lige på Lego, men på rigtig mange andre punkter er vi, griner de.

Lige nu er Nick Larsen i arbejde, mens Lisanette går til en del jobsamtaler, hvor hun genkendes som hende den kreative fra Lego Masters.

Genkendelsen ude i det offentlige er ellers ikke så slem.

- Vi går jo med mundbind og er svære at kende, siger Lisanette Pedersen, mens Nick Larsen fortæller, at det er mest i døtrenes skole, at børn reagerer.

- I stedet for at spørge om ikke jeg er Nick fra Lego Masters, så siger de: Du er ham Nick fra Lego Masters. Ja, det ved jeg godt, griner Nick Larsen.

Parret er glade for at de deltog og fik nogle nye venner, og er også glade for, at der nu er et dagligdagsliv at kaste sig over.

Optagelserne sluttede for deres vedkommende tirsdag 19. januar, så det er også længe at gå, uden alle de nærmeste var klar over, hvordan det gik parret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Husker du 'Lunte' Leif? Sådan endte en lasket seriespiller fra Fjordbakken med at blive et rekordsalg fra Freja til Brøndby

Randers

Skolens legeplads fyldt med glasskår: Skoleleder appellerer til forældre om at tage en snak med de unge

Randers FC For abonnenter

Thomasbergs ønsker til transfermarkedet: - Det er naturligt, at vi kigger på emner til den del af banen

Sport For abonnenter

Kommentar: Der er ingen vej udenom - Uefa eller Hjulmand taler usandt

Annonce