Annoncørbetalt indhold

Sådan beskytter du det nordjyske

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der er ikke noget hyggeligere end at tænde for pejsen derhjemme og nyde en hyggelig stund. Der er noget særligt stemningsfuldt over at kigge på brændende flammer, men den traditionelle pejs er utrolig forureninger og belaster klimaet. Derfor kan man med stor fordel skifte den ud med en moderne biopejs.

 

Annonce

Tændt pejs, en stor skål fredagsslik på bordet og familien samlet på sofaen i stuen. Det er for nogle definitionen af hygge. De brændende flammer er med til at skabe en hyggelig stemning som ikke er til at tage fejl af. Men de traditionelle pejse har det med at forurene. Tanken om at det belaster naturen gør, at du måske ikke kan hygge dig med ro i maven.


Mere frihed med biopejse

Derfor kan det betale sig, både for din egen gode samvittighed, men ikke mindst for klimaet i det nordjyske, at skifte til en biopejs. På bio-pejs.dk finder du et stort udvalg af pejse i forskellige designs som kan anvendes forskellige steder i huset.


Biopejse anvender bioethanol, som gør at ilden brænder rent. Du kan læse meget mere og få vejledning fra eksperterne på bio-pejs.dk. Her kan du også få overblik over de mange forskellige typer pejse du kan vælge imellem, alt efter om du er til en vægophængt type eller en biopejs til udendørs brug.


Til gulv, væg eller udendørs

Med de forskellige muligheder kan du montere en hyggelig pejs et sted i dit hjem, som du måske ikke havde tænkt kunne være en mulighed. Hvis der pladsmangel, kan det være smart med en pejs til væggen. Det skaber hygge uden at tage unødig plads fra gulvet. De fritstående pejse er også en populær mulighed på grund af deres fleksibilitet. Den kan også tjene funktionen som en rumdeler.


Den klassiske gulvpejs er selvfølgelig også en mulighed. Det er den traditionelle type hvor ilden er rammet ind. Med denne type biopejs behøver man dog ikke en skorsten, som man plejer at gøre. Det betyder, at selv de der bor i lejlighed og drømmer om en gulvpejs har muligheden for at anvende den slags pejs.


Hvor kan jeg lære mere om biopejse?

Det bliver heldigvis brandhyggeligt, uanset hvor du vælger at placere din nye biopejs. Hvis du alligevel føler, at du kunne have brug for råd og vejledning – eller bare at lære mere om pejsen – kan du besøge bio-pejs.dk. Her kan du lære alt om de mange forskellige muligheder, fordele og designs.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.