Annoncørbetalt indhold

Sådan får du det maksimale ud af hjemmestudiet

I disse Corona-tider består en stor del af hverdagen af hjemmestudie for de danske gymnasielever. Her har man skulle vende sig til at skulle studere hjemme, nu hvor skoler og gymnasier er helt lukket. Dette kan være en stor omvæltning for eleverne der er vandt til at skulle tilbringe deres hverdage på gymnasiet. Derfor kommer der her 5 tips til at få det maksimale ud af at studerer hjemme.

1. Struktur

Første og vigtigste punkt er struktur og planlægning. Dette er meget vigtigt da du selv står for at strukturere din hverdag. Er der ingen plan eller struktur, bliver det hele hurtigt meget kaotisk. Det er derfor vigtigt at der er en plan for hver dag, da du ellers hurtigt bare kan ende med at bruge hele dagen på sofaen. Og derudover undgår du også at glemme vigtige ting, da undersøgelser bare viser at man husker bedre ved at skrive ting ned, også selv om man ikke kigger på det man har skrevet. Skriv derfor dagens gøremål ned på en to-do liste. Her er et godt tip at dele listen ned i mindre bidder. Lav for eksempel ikke et punkt der bare hedder ”skole”, men derimod skriv et punkt for hver opgave eller fag du skal lave i løbet af dagen. Et eksempel kunne være ”Færdiggør et dukkehjem analyse”. Hvilket gør dagens opgaver mere overkommelig og let håndgribelig.

2. Fjern digitale enheder

I disse digitale tider bliver du lynhurtigt distraheret af Instagram, Snapchat, Facebook og en masse andet. Derfor er det at anbefale at du sætter din mobile på sleep-mode og ligger den fra dig. Lig den i vindueskammen eller på et bord, hvor du ikke kan se skærmen og uden for rækkevide. De fleste gymnasie elever er så afhængige af deres mobil, at der uden at tænke over det åbner de sociale medier og scroller deres feed igennem. Derfor, læg den fra dig uden for rækkevide, for ellers kommer du helt sikkert til at åbne din smartphone uden du tænker over det.

3. Bevæg dig

Hele dagen går hurtigt med at du sidder foran din computer derhjemme, og derfor er det vigtigt at du også kommer udenfor. Derfor kan det anbefales at gå en tur ved frokosttid. For når du så kommer tilbage med en frisk hjerne, har du fået ny energi til at arbejde videre på dagens opgaver. Mens du er ude at gå får du ofte flere gode ideer til det du arbejder på, da det stadig ligger i baghovedet og rumsterer.

4. Lås dit værelse

Er du flyttet hjemmefra gør det ikke den store forskel, men bor du stadig hjemme ved dine forældre med søskende er dette et værdifuldt tip. Uden du tænker over det bliver du hurtigt forstyrret af folk der kommer ind på dit værelse. Selvom det bare er 2 minutter, kommer du ud af dit work-flow.

Denne artikel er sponsoreret af Inspo.dk

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.