Annoncørbetalt indhold

Sådan giver I jeres nyfødte den rette velkomst

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Måden man siger hej og velkommen til nogen betyder rigtig meget. Ikke mindst når det kommer til at sige velkommen til et nyfødt barn på festlig vis. Som en del af den kristne tradition, er en barnedåb en del af den måde at velkomme en nyfødt på. Især hvis man er kristen og gerne vil introducere sit barn til den kristne tro, så kan barnedåben have stor betydning. 


Annonce

Grunden til at man døber en person i den kristne religion er blandt andet for at ”afvaske” personens synder og gøre sådan så han eller hun bliver medlem af den kristne kirke. I kristendommen bliver dåben altså anset som en slags frelsen for personen.


Hvordan holdes en barnedåb?

Selve ceremonien holdes efter kristen tradition i en kirke. Præsten vil typisk spørge om barnet er hjemmedøbt, hvorefter han vil sige en bøn, tale til barnet og hvor barnet så bliver døbt. Præsten tegner så korstegn hen over barnets ansigt og bryst og spørger hvad barnets navn er.


Efter ceremonien i kirken er det sædvane at holde en festlig reception for at fejre barnedåben. Til det er det vigtigt med gode lokaler til barnedåb, så der er plads til alle gæster og den festlige stemning. Det er værd at finde nogle lækre lokaler som dem Charlottehaven på Østerbro tilbyder.


Selvom man kommer hele vejen fra Randers, er det dét værd når lokalerne er flotte og lyse, hvor der er plads til børn og leg. Med leje af lokalet kan man også arrangere en lækker menu til gæsterne – og det er uanset om der er nogen blandt gæsterne der har nogle allergener. På menuen til barnedåbsbrunch kan man blandt andet få glutenfrit, laktosefrit og vegetarisk, så alle kan være med.


Gør barnedåben mindeværdig

En barnedåb foregår kun en enkelt gang i den døbtes liv. Derfor ville det være en god idé at gøre den så mindeværdig som mulig, så både gæster og den døbte har noget at se tilbage på. Det betyder blandt andet at det vil være en god idé at hyre en fotograf eller selv huske at tage gode billeder, som barnet kan se når han eller hun bliver ældre.


Selve receptionen gør også stort indtryk, selvom selv dåben foregår i kirken. Pynt derfor op med balloner, blomster og andet der gør lokalet til en fest! Charlottehaven i sig selv er også med til at gøre festen endnu mere fantastisk. Ikke mindst på grund af den gode service som personalet leverer og de smukke omgivelser omkring lokalet.


I Charlottehaven kan man få hele pakke: et smukt sted at holde barnedåb og forevige den med en fantastisk fest og samtidig overnatte i lækre hotellejligheder før og efter dåben.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.