Annoncørbetalt indhold

Sådan hjælper vi de ældre igennem en svær tid

PR-foto credit

Dette indhold er sponsoreret


Under corona er der mange ældre, som desværre er helt afskærmet socialt for deres egen sikkerheds skyld. Mange af dem er måske alvorligt syge, mens andre blot er i risikogruppen, fordi de er gamle og svage. Som familie eller ven til disse ældre kan det være svært at vide, hvad man kan gøre for at hjælpe de ældre igennem denne svære tid. Vi kommer her med et par gode råd til, hvordan du kan gøre hverdagen lidt nemmere for de ældre i samfundet.

AnnonceTag kontakt til dem


Et telefonopkald er en nem og sikker måde, hvorpå du kan komme i kontakt med de ældre personer, som måske bor alene eller på et plejehjem og savner lidt kontakt. Der skal faktisk ikke mere til for at minde dem om, at de betyder noget for dig. Så har du helt sikkert reddet deres dag. Lige nu under corona kan vi ikke være så meget sammen med de ældre, som vi ønsker, og vi kan derfor heller ikke altid hjælpe dem med diverse opgaver i hverdagen. De har jo til tider brug lidt støtte og assistance, hvilket er svært at gøre noget ved, når man ikke må ses med dem. Hos Gloria Mundi Care finder du mange forskellige former for velfærdsteknologi, som kan hjælpe dine kære og nære ældre med at komme igennem hverdagen lidt nemmere. Der er for eksempel redskaber, som kan gøre spisning, toiletbesøg, rengøring eller andet en hel del nemmere for dem. Det er god hjælp til selvhjælp i en tid, som er svær nok i forvejen.

Ud under åben himmel


Selvom en pandemi raser i landet lige nu, og gør det hele lidt mere besværligt, kan man sagtens tage sin bedstemor eller bedstefar med ud at gå en tur i skoven eller ved stranden. I skal selvfølgelig altid holde god afstand til hinanden, men så længe I gør det, er der intet, som står i vejen for en lille gåtur. Gå gerne et sted med ikke så mange mennesker, så smitterisikoen er så lav som muligt. Det er altid godt med noget motion. Også selvom man er gammel og grå. Det er faktisk især vigtigt her. Daglig motion vedligeholder de kognitive evner og fysikken. Taber man disse evner som ældre, bliver det svært at omgås med andre mennesker. Derfor er lidt motion altid en god idé. Husk at blive testet, inden du møder op på plejehjemmet eller ældreboligen. Du kan eventuelt tage en hurtig-test. Så er du sikker på, at resultatet er så nyt, som det kan være.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.