Annoncørbetalt indhold

Sådan indretter du den perfekte terrasse

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Sådan indretter du den perfekte terrasse

Det danske vejr er ikke altid lige perfekt, men når solen skinner, er det altid dejligt. Derfor gælder det om at have en have og en terrasse, hvor det er skønt at være. Det gælder om at skabe et sted, hvor det er rart at være, og hvor du kan slappe af ene mand eller omgivet af familie og venner.

Annonce


Haven er skøn

Det er skønt at have en have, og det er en luksus, der er nem at tage for givet. Derfor skal du huske at sætte pris på din have og nyde den, når vejret er godt. Det bliver selvfølgelig nemmere at gøre, når du har en lækker terrasse at tilbringe tiden på. Her kan du have alt fra et spisebord til et loungesæt til en gyngesofa; hvad end, du finder mest komfort i. Det skal være det perfekte sted til grillaftener med familien, sommeraftener med vennerne, og rolige eftermiddage med dig selv. Der findes jo næsten intet bedre end at slappe af i haven efter en lang og travl arbejdsdag.


Spisebord

Det er stort set uundværligt med et spisebord på terrassen om sommeren. Danskerne er et folk, der elsker sommervejr, og som elsker mad, så det er kun naturligt, at vi gerne vil spise vores måltider udenfor i solskinnet. Og det er præcis det, vi kan, når vi har et spisebord på terrassen. Der findes rigtig mange fine spisebordssæt til udendørs brug, så du kan finde noget, der passer lige præcis til din smag. Et almindeligt sæt vil ofte komme med seks stole, men du kan også finde sæt med færre eller flere stole alt efter dit behov.


Loungesæt

Hvis du har både et spisebord og et loungesæt udenfor, har du stort set en udendørs stue. Det er superlækkert med et loungesæt til terrassen, fordi det lægger op til mere afslapning, end spisebordets stole gør. I et loungesæt kan man virkelig slænge sig i de komfortable puder med et glas iskoldt vand på bordet i midten. De aftener med familien og vennerne kan meget passende afsluttes i loungesættet med en kop kaffe og et spil kort, hvor I kan nyde hinandens selskab inden solen igen går ned.


Lys og læ

Sidst, men ikke mindst, skal lys og læ også huskes i forbindelse med terrassen. Som sagt kan Danmarks vejr til tider være tvivlsomt, så på dage med meget sol, regn eller blæst, kan det være rart med en terrasse, der har ekstra læ. Det kan være hvis terrassen er gemt væk i mellem to af husets vægge i et hjørne, med et halvtag eller med en form for overdækning. Derudover betyder varme temperaturer heller ikke nødvendigvis, at himlen er lys og klar udenfor, så det kan også være en god idé med ekstra lys og lamper ude på terrassen.


Nyd livet udendørs

Det gælder som sagt om at nyde haven og det gode vejr, imens det er her. Når man lever i et land, hvor solen ikke altid skinner, må man tilpasse sig, så man kan få det bedst mulige ud af det alligevel.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.