Annoncørbetalt indhold

Sådan indretter du din entré efter en bestemt stilart

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Da du i sin tid indrettede dit hjem, tænkte du sikkert ikke synderligt over, hvordan entréen skulle indrettes. Den er ofte det mindste rum i huset, og den bruges mest af alt kun som gennemgangs- og opbevaringsrum til overtøj og sko. Men det er en ærgerlig tilgang at have til indretningen af entréen, for den er jo netop det første rum, du og dine gæster møder i dit hjem. Entréen er der, hvor du tager imod dine gæster, og det er der, hvor du byder folk velkommen. Det er samtidig også her, folk skaber et førstehåndsindtryk af, hvad den stilmæssige tråd er i resten af huset. Derfor er det vigtigt at give entréen lidt ekstra opmærksomhed i indretningen, og det vil vi gerne give et par tips til i denne artikel, hvor vi vil komme med forslag til, hvordan du indretter den efter en bestemt stilart.


Annonce

Råt og funktionelt

Du kan ikke undgå, at din entré selvfølgelig skal indeholde nogle praktiske elementer. Møbler som skohylder, knagerækker, skabe og måske en stumtjener er nødt til at være til stede i en entré, for det er her du aflæsser alt dit overtøj, når du træder ind i hjemmet. Men det behøves slet ikke at være grimt for at være funktionelt. I stedet for det klassiske skostativ eller skoskab fra IKEA, kan du overveje at anskaffe dig en entre- og trallebank. En trallebænk kan nemlig sagtens bruges som opbevaring til sko, da du kan få trallebænke med indbyggede hylder unde selve siddepladserne. En trallebænk er lavet af traller fra byggepladser, hvorfor der nogle gange kan forekomme maling og cementrester på bænkene, hvilket giver dem en del patina og derfor også et fedt, råt og rustik udtryk. Det rustikke udtryk passer også perfekt ind i den skandinaviske stil, der har minimalisme og natur i højsædet.


Hyggelig og personlig

Hvis du er ude efter en mere hyggelig og personlig stemning i din entré, så er der også et par stilmæssige veje, du kan vælge at gå. Sådan noget som belysning kan gøre utrolig meget for, hvordan det føles at træde ind i dit hjem. De rette lys og lamper kan nemlig skabe en varm og rolig atmosfære især i kombination med tændte stearinlys, der gør, at dine gæster føler sig velkommen allerede fra første skridt ind i hjemmet. Ligeledes kan en hylde med personlige billeder, fotografier og tegninger i entréen også give folk et øjeblikkeligt billede af, hvad for en slags familie eller type menneske der bor i huset, og du vil vise en masse personlighed lige fra start af. Fordelen ved at have billederne stående på en hylde i stedet for at hænge dem op på væggen er, at du nemt har mulighed for at variere din indretning. Det er hurtigt at skifte plakater og billeder ud, og du kan gøre det lige så ofte, du vil. På den måde kan du nemt ændre stilarten i din entré, hvis du en dag ønsker at prøve noget nyt, eller hvis du pludselig synes, at den ikke passer til resten af hjemmets stil.

Denne artikel inderholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.