Annoncørbetalt indhold

Sådan kan du markedsføre din virksomhed med små men effektive ændringer

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du lige startet ny virksomhed, og ved du ikke endnu, hvordan du gerne vil markedsføre den, så er det en god ide starte med små skridt. Der findes mange forskellige metoder og værktøjer indenfor markedsføring, og i denne artikel kan du læse tre forskellige ting, som du kan gøre, når du gerne vil markedsføre din virksomhed med mindre men stadig effektive metoder. Så gør du noget godt for din virksomhed og for genkendeligheden af dit brand.


Annonce

Fragtposer med logo

Hvis du gerne vil markedsføre din virksomhed, og du gerne vil gøre det med en effektiv men lille ændring i produktionen, så kan du benytte fragtposer med logo, når du sender dine produkter til dine kunder. Dette gør, at kunden kan se en flot pose med virksomheden logo, og jo bedre produktet er pakket, des bedre er det for kunden og for din virksomhed, da dette giver bedre anmelder og reviews af købsoplevelsen hos virksomheden. Du kan få fragtposer i mange forskellige farver og størrelser, og her er det op til dig at designe den type af fragtpose, som passer bedst til produkterne i din virksomhed.


Uddel merchandise ved messer og boder

Ofte bliver der holdt messer i de forskellige brancher, uanset om der er tale om bolsjer eller creme til fødder, og derfor er det en god ide, at du har merchandise klar, når du skal ud på messer med din virksomhed. Dette kan være muleposer med logo, eller det kan være flotte kuglepenne med logo. Der er flere hundrede muligheder, når det kommer til merchandise, og her er det en god ide at overveje, hvad der passer bedst til det produkt, som du sælger, eller den service din virksomhed tilbyder, så du kan give merchandise til potentielle kunder eller klienter, som går godt i spænd med virksomheden.


Reklamer i busser

En anden måde hvormed du kan markedsføre din virksomhed er ved at benytte muligheden for at reklamere med din virksomhed i busserne. Det er en stor udgift at få reklamer udenpå busser, men det er en anelse billigere at reklamere med virksomheder på skærme i bussen, og dette kunne være den perfekte løsning for dig, som gerne vil markedsføre din virksomhed, men hvor du gerne vil gøre det med små forskellige typer af reklamering. Her kan du få vist en skærm med almindelig reklame, eller du kan få lavet en meget kort reklamefilm, som vil køre i loop i bussen, så eventuelle passagerer kan få øjnene op for din virksomhed.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.