Annoncørbetalt indhold

Sådan kan du styrketræne hjemme i stuen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hjemmetræning kan have mange fordele, blandt andet kan man spare tid ved at dyrke sin træning direkte fra hjemmet. Selvom det kræver noget af en selv at komme i gang med at træne derhjemme, kan man faktisk få rigtigt meget ud af det. Læs med her.


Annonce

Der findes mange gode råd og guides til, hvordan man kan træne derhjemme, blandt andet et stort udvalg af træningsvideoer, hvor man virkelig kan få brugt kroppen, både med og uden redskaber. Hvis man gerne vil flytte styrketræningen hjem til sig selv, kan man blandt andet anskaffe sig noget træningsudstyr, som passer til dette.

Hos Nettofitness finder du alt, hvad du har brug for til dit eget hjemmetræningscenter. På siden finder du et stort udvalg af udstyr indenfor styrketræning, blandt andet bænke og kettlebells, hvor du har mulighed for at sammenligne både priser og bedst i test.


Styrketræningen kan klares med få redskaber 

Hvis de større redskaber ikke lige er det, som du søger i første omgang, kan du eventuelt starte med for eksempel håndvægte. Håndvægte kan fås med forskellige antal kilo og, hvis du ikke vil købe alle størrelser, kan du eventuelt starte med nogle få bestemte. Måske ved du allerede nogenlunde, hvad du plejer at kunne løfte, ellers kan man variere vægten en smule. Det er nemlig forskelligt, hvordan kroppen har det fra dag til dag.

Et andet godt supplement, som heller ikke fylder alverden hjemme i stuen, er blandt andet kettlebells. Med kettlebells kan man udføre mange forskellige varianter af træning, og man kan ramme mange muskler på kroppen. Der findes mange gode videoer på nettet til, hvilke øvelser som man kan lave med dette redskab. Nogle af de effektive øvelser, som man kan lave med kettlebells, er blandt andet squats, hvor man så kan bruge denne type udstyr til at lægge mere vægt på kroppen.


Supplement til træningen 

Hvis du træner meget og gerne vil optimere træningen, kan det være at proteinpulver måske er relevant for dig. Protein pulver er populært for dem, som styrketræner meget og gerne vil bibeholde muskelmassen. Hvis man tværtimod mangler protein, så kan man nemlig tabe muskelmasse. For nogle mennesker, smager protein pulver ikke særligt lækkert, men der findes mange forskellige smagsvarianter og typer på markedet.


Man kan få proteinpulver, hvor smagen er både med chokolade, vanilje og jordbær.

På nettofitness kan du læse mere om anmeldelser af nogle af typerne, som man kan købe og se om proteinpulver er noget for dig og dine behov.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.