Annoncørbetalt indhold

Sådan renoverer du grønt og økonomisk

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der er gang i byggeprojekterne rundt omkring i det danske land. Håndværkerne har fået fyldte kalendere. Der er kø i byggemarkederne. Mange danske hjem bliver lige nu forbedret og ombygget i stor stil.


Annonce

Måske er det de mange timer på hjemmekontoret, der gør at man pludselig får øjnene op for, hvordan man kan forbedre sit hjem, måske er det håndværkerfradraget, eller foråret der banker på døren med sin optimisme. Under alle omstændigheder er det fornuftigt at tænke på økonomi og klima, når man ønsker at bygge om, forbedre eller renovere større dele af sit hus.


Hvis du har et projekt, du gerne vil igang med at bygge med det samme, er der mulighed for at tage et lån til ombygning.

Gå ikke på kompromis

Hvis du vil sikre at den ombygning, du laver i dit hjem, holder længe, så må du ikke gå på kompromis. Du skal leve med din nye ombygning i 10-15 år, så det er vigtigt, at det bliver rigtig første gang. Hvis renoveringen af dit hjem ikke er helt perfekt, så vil du bygge om igen hurtigere. Det koster ressourcer, tid og penge.


Du sparer både klimaet og pengepungen, hvis du gør det ordentligt første gang, og du slipper for at leve i en ombygning, der ikke gør dig glad.

Bæredygtige materialer

Når du skal vælge materialer, så er det vigtigt, at du tænker i klimavalg. Der er virkeligt meget forskel på holdbarheden og co2 aftrykket fra forskellige materialer.


Hvis du skal bruge træ, kan du med fordel vælge træ, der er fra skandinavien. Der er mange smukke træsorter, der er bæredygtige. Ædeltræ som teak og mahogni har tidligere været udtryk for kvalitet, men det er træsorter, der er fældet i regnskoven. For at undgå regnskovsrydning og klimaaftryk fra transport, så kan du vælge smukke, skandinaviske trætyper som fyr, gran, eg og bøg.


Isolering

Isolering er vigtigt for klimaet, da du kan spare mange penge på varmeregningen, og du kan spare klimaet for unødvendigt co2-udledning. Isolering er endda noget, du ikke kan se fysisk i hverdagen andet end på en mindre varmeregning, som de fleste aldrig ville klage over.


For at sikre god isolering af dit hjem er det vigtigt, at du vælger termovinduer. Dårlige, gamle vinduer er en rigtig klimasynder, der siver nemlig rigtig meget varme ud ved enlagsvinduer. Der er mange gode muligheder på markedet, hvor du kan få gode, klimavenlige vinduer og døre, der også er smukke og holdbare.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.