Annoncørbetalt indhold

Sådan tænder du gnisten i parforholdet

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Du ved sikkert allerede, hvor vigtigt det er både for dig og din partner, at det seksuelle fungerer imellem jer. Derfor behøver du heller ikke endnu engang at få at vide, at du skal huske at prioritere tid til hinanden og seksuel stimulans. Derfor skal du heller ikke belemres med flere påmindelser om, hvor vigtigt et godt sexliv er, men i stedet er det bedre at fokuser på det, det i virkeligheden handler om. Mange savner nemlig flere håndgribelige råd til, hvordan man helt konkret genvinder intimiteten med sin sexpartner, og det er der heldigvis flere råd for. Det hjælper nemlig ikke at få at vide, hvad man skal gøre, hvis man ikke også får hjælp til, hvordan det skal gøres. Herunder vil du derfor modtage idéer til, hvordan du kan tænde gnisten og få fornyet lyst i dit sexliv.


Annonce

Tænk ud af boksen ved at eksperimentere

De fleste ved, at sexlivet kan blive ramt af hverdagen ligesom så meget andet, og det kan se for alle og enhver. Derfor starter den første dag i dit nye sexliv med, at du må erkende, at den manglende gnist ikke nødvendigvis skyldes en manglende lyst, men snarer et manglende overskud. Sagen er dog den, at et stort overskud i hverdagen ofte kommer som en sidegevinst i et godt sexliv. Du kan derfor finde alt til et godt sexliv her. Det kan nemlig være en rigtig god idé at tænke lidt ud af boksen og søge mod nye metoder og redskaber, der kan kommer jer begge til gode i sengen. Det kan for eksempel være i form af spændende sexlegetøj eller sexede kostumer. For de fleste har det en særligt gavnlig effekt, at man afprøver nye ting sammen, fordi det viser, at man er investeret i hinanden og ikke mindst i et godt sexliv.


Tænk ud af soveværelset og slip fantasien løs

Udover at tænke ud af boksen ved at afprøve nye stillinger, metoder og redskaber i form af sexlegetøj, kan du også prøve at tænke ud over soveværelset og sengen. Sex behøver ikke altid at foregå i sengen, fordi sengen også er der, hvor vi sover. Mange tænder desuden på fantasien om at have sex alle andre steder end i soveværelset, når sex skal vække fornyet lyst. Det kan være i badet, i køkkenet eller måske udenfor i redskabsskuret. Det betyder med andre ord ikke så meget, hvor man befinder sig, så længe det er noget nyt og uprøvet. At have sex andre steder end i soveværelset kan tilmed være med til at give jer en sjov og fræk oplevelse sammen, som I ikke er vant til, og det styrker i høj grad lysten til hinanden fremadrettet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.