Annonce
Randers

Sådan undgår du indbrud i efterårsferien: Tre gode råd fra politiet

Politikommisær Claus Seerup fra Nordjyllands Politi deler de tre gode råd i en video på Twitter. Foto: Screendump
Hvis du ikke allerede er smuttet på ferie, giver Nordjyllands Politi her tre gode råd, så du undgår ubudne gæster i efterårsferien.

Randers: Smukke dage og regnvåde dage. Kulde og sol. Efterårsferien er over os og kalder for nogen af os på kaminhygge i et sommerhus. Desværre ved indbrudstyvene godt, at mange forlader deres hjem i efterårsferien.

- Ved den slags anledninger er der ofte lidt flere indbrud, fortæller Morten Hansen fra Østjyllands Politi, som på Twitter opfordrer til at benytte sig af nabohjælp.

Nordjyllands Politi er gået skridtet videre, og politikommisær Claus Seerup deler hele tre gode råd i en video.

Annonce

Sig goddag på vejen

Claus Seerup opfordrer til, at man tager ejerskab i sit kvarter og holder øje med vejen og hvem, der går derude. Det er godt at gå ud og sige goddag til dem, der dukker op, og i det hele taget være gode naboer.

Annonce

Klip hækken

Sørg for, at dit hus er synligt fra vejen, for det er nemmere, hvis naboerne kan se, om der er ubudne gæster, når man selv er væk. Det kan man for eksempel gøre ved at klippe hækken og sætte sensorfølsomme lamper op.

Annonce

Sørg for, at det larmer

Hvis du desuden sørger for at have gode beslag og andre stærke lukninger på dit hus, gør du det også sværere for tyvene. Samtidig bliver det lettere at være nabohjælper, hvis det larmer, når indbrudstyvene er på spil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce