Annonce
Randers FC

Sæsonkortholdere i Randers FC fravælger kompensation: - Det er enestående

Randers FC kan glæde sig over stor fanstøtte i en svær tid. Arkivfoto: Annelene Petersen

Randers: Trods to måneder uden fodbold på stadion i Randers har kun et ganske lille antal af sæsonkortholdere i Randers FC valgt at benytte sig af den kompensation, som klubben tilbød dem i en mail for ti dage siden.

Mandag oplyser Randers FC, at blot 16 af 938 sæsonkortholdere indtil nu har valgt at benytte sig af kompensationen, hvor man kan slippe for fire måneders betaling.

I stedet ser det ud til, at langt de fleste sæsonkortholdere vælger at fortsætte med at indbetale til sæsonkortet og dermed støtte op om Randers FC, der lige nu er uden mulighed for at afvikle fodboldkampe og derfor er ramt af coronakrisen.

Sportslig og kommerciel direktør, Søren Pedersen, er taknemmelig for den opbakning, som Randers FC oplever fra fansene.

- Den opbakning, vi mærker i øjeblikket fra vores trofaste sæsonkortholdere og sponsorer, er ganske enkelt enestående. Det viser sammenhold, og at vi står sammen i en svær tid. Vi takker ydmygt for den fantastiske støtte, siger Søren Pedersen til klubbens hjemmeside.

De sæsonkortholdere, som ikke vælger at benytte sig af kompensation for de manglende kampe de seneste måneder, bliver af klubben belønnet med fire Randers FC-menuer samt rabatkode på tre valgfrie billetter.

Det er endnu uvist, hvornår sundhedsmyndighederne giver grønt lys til, at der igen kan spilles Superligafodbold i Danmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Dronningen tog toget til Randers

Randers FC For abonnenter

Analyse: Derfor har Thomasberg fået noget at tænke over

Annonce