Annonce
Randers

Danskere i ny undersøgelse: Randers Regnskov giver mere for pengene

Randers Regnskov gør et godt indtryk på landsplan, når det kommer til at give god værdi for de besøgendes penge. Arkivfoto: Annelene Petersen
Seks ud af ti danskere vil besøge en eller flere danske forlystelsesparker i resten af 2019. Hovedstadens forlystelsesparker kan se frem til flest besøg, men det forhindrer ikke de midtjyske attraktioner i at følge godt med i statistikken.
Annonce

Randers: Hver tredje dansker vil inden årets udgang lægge vejen forbi Tivoli i København. Men også i Region Midtjylland spiller forlystelserne med musklerne, og særligt Randers Regnskov har fået ry for at være alle pengene værd.

Det fremgår af en ny undersøgelse fra analyseorganisationen YouGov, som har spurgt 1004 danskere over 18 år om deres forhold til de danske forlystelsesparker.

For ganske vist lægger hovedstadens forlystelser - Tivoli, Københavns Zoo og Dyrehavsbakken - ifølge danskerne beslag på de første tre placeringer, når det kommer til at skabe god værdi for de besøgendes penge. Men på en flot fjerdeplads finder man den tropiske zoologiske have i midten af Randers, mens Djurs Sommerland indtager en sjetteplads.

- Det var da en dejlig nyhed, lyder den umiddelbare kommentar fra Randers Regnskovs direktør, Henrik Herold, da avisen får fat i ham på telefonen.

Foto: Morten Stricker
Annonce

Relevante fortællinger

Henrik Herold vurderer, at Randers Regnskovs høje score i undersøgelsen siger noget om brandværdi.

- Det fortæller mig, at de historier, vi fortæller til vores gæster, er nogle, der sætter sig fast, og som er relevante for dem. Én ting er jo, at vi bruger vores formidling og vores energi på at have det her sted. Men vi bruger jo også krudt og energi på at blande os i den generelle samfundsdebat, siger direktøren og henviser blandt andet til Randers Regnskovs opkøb af et stykke regnskov i Sydamerika.

- Det regnskovsstykke administrerer vi på den måde, vi mener, det bør administreres på. Sådan noget lægger vores gæster mærke til, og det skaber værdi, siger Henrik Herold.

Annonce

Hver femte vil til Djurs

YouGov har har i forbindelse med sin undersøgelse også undersøgt, hvilke forlystelsesparker, der er midtjydernes foretrukne.

Her slår Tivoli Friheden i Aarhus ud som den attraktion, som flest borgere i Region Midtjylland planlægger at besøge - nemlig 23 procent. Attraktionen er dog skarpt forfulgt af Djurs Sommerland, hvor 20 procent af de adspurgte midtjyder har lagt et fremtidigt besøg ind i kalenderen.

Legoland ved Billund er den forlystelsespark, vi tilsyneladende har det bedste indtryk af. Men når det kommer til, hvor man får mest værdi for pengene, er det altså Djurs Sommerland, der blander sig i toppen hos undersøgelsens midtjyske deltagere.

Her ses listen over forlystelsesparker, som 1004 adspurgte danskere planlægger at aflægge et besøg i resten af 2019. Randers Regnskov, Djurs Sommerland og Kattegatcentret i Grenaa er alle blandt de nævnte attraktioner. Illustration: YouGov
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Navne, noter og bud på opstillingen: Profiler vender tilbage til Europa-jagt

Annonce