Annonce
Randers

Søger nye medarbejdere: Carl's Jr. åbner inden sommerferien

Inden sommerferien vil burgerkæden Carl's Jr. være på vej i Randers Storcenter. Pressefoto

Fire nye restauranter er på vej i burgerkæden Carl's Jr. i Danmark og der satses på endnu flere til efteråret. En af de fire første bliver i Randers Storcenter i forbindelse med Bilka.

Annonce

Randers: Burgerkæden Carl's Jr. satser nu på yderligere vækst. Inden sommer vil kæden åbne fire nye restauranter, heraf den ene i Randers Storcenter, hvor den skal være i forbindelse med det nye Bilka. Endnu flere Carl's Jr.-restauranter vil komme til i løbet af efteråret.

- Vi er ovenud glade for, at danskerne har taget så godt imod Carl's Jr., og vi glæder os til at åbne endnu flere restauranter. I 2018 har vi allerede sat adresse på de næste fire, som kommer inden sommerferien, siger Michael Hald, der er Head of Franchise i Dansk Supermarked Group, i en pressemeddelse.

De fire nye Carl's Jr. restauranter åbner i Randers, Slagelse, Nyborg og Holbæk.

Annonce

Tæt på Bilka

Det er Dansk Supermarked Group, der blandt andet driver kæderne Bilka, føtex, Netto og stormagasinerne Salling, som har rettighederne til at etablere Carl's Jr. restauranter i Danmark. Derfor vil flere af de nye burgerrestauranter være placeret i forbindelse med et Bilka-hypermarked, mens andre kommer til at ligge tæt på motorvejsafkørsler, butiksstrøg og i større shoppingcentre. I det hele taget er den rette placering afgørende, fortæller Michael Hald.

- Det er meget vigtigt for os, at de ligger på en super attraktiv placering. Alene det, at vi har 18 Bilka'er og et 19. på vej, gør, at vi ser mange muligheder for at åbne nye restauranter, derudover er vi altid på udkig efter nye og spændende placeringer til Carl's Jr., siger Michael Hald.

Annonce

12 restauranter

Carl's Jr. har i forvejen 12 restauranter fordelt over hele landet, hvoraf de seks åbnede i 2017. Det er dog ikke kun i Danmark, at den amerikanske burgerkæde er kendt for sine flammegrillede burgere. Over hele verden er Carl's Jr. kendte for at være et ultimativt mål for burgerentusiaster.

- Uanset om det er i USA, Australien eller Danmark kan man være sikker på, at smagen og den høje kvalitet af vores burgere er den samme. Rigtig mange danskere kender Carl's Jr. fra udlandet og opsøger det igen, når de kommer hjem, fortæller Michael Hald, der også mener, at det er en af årsagerne til, at Carl's Jr. ugentlig modtager mange forespørgsler på nye restauranter.

Annonce

140 nye medarbejdere

Når de fire nye restauranter slår dørene op, vil det samtidig være med over hundrede nye medarbejdere. Carl's Jr. søger nemlig i omegnen af 140 nye medarbejdere - alt fra restaurantchefer til deltidsansatte, der fremover skal tage imod bestillinger, grille burgere og servere maden for restauranternes gæster.

- Vi glæder os til at byde velkommen til nye kolleger. For at kunne være klar til åbningerne er vi allerede i fuld gang med at rekruttere nye medarbejdere. Der er dog stadig masser af muligheder for at kunne nå at være med, siger Charlotte Holm, der er HR-chef for Salling og Franchise i Dansk Supermarked Group.

Annonce

Om Carl's Jr.

Carl's Jr. kendt for sine amerikanske burgere fremstillet af 100 procent oksekød, hvor bøffen grilles over åben ild for at bevare saft og smag. En anden stor favorit er Chicken Tenders, som tilberedes af ferske stykker kyllingebryst, der paneres og tilberedes i restauranten. Derudover er Carl's Jr. berømte for milkshakes, rørt af kugler på en base af vaniljeis.

Carl's Jr. og søsterbrandet Hardee's har mere end 3900 restauranter på verdensplan, heraf 12 i Danmark: Næstved, Hundige, Rødovre, Odense, Sønderborg, Kolding, Vejle, Aalborg, Aarhus, Tilst, Viborg, Holstebro. Hertil kommer de fire nye inden længe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce