Annonce
Mariagerfjord

Søger vidner: Unge stak af fra politiet

Foto: Katrine Becher Damkjær

Assens/Hobro: Det lykkedes natten til fredag ved 01.35-tiden tre unge at slippe fra en patrulje fra Nordjyllands Politi.

De unge sad alle tre på én lille sort knallert, da patruljen fik øje på dem på Randersvej. Betjentene ville stoppe knallerten og få de to passagerer til at stige af, men i stedet for at standse valgte de unge at tage flugten fra politiet.

Betjentene satte efter knallerten, men på Mariagervej kastede de unge køretøjet fra sig og flygtede til fods henover en kirkegård og ind i et skovområde, hvor betjentene tabte dem af syne.

Annonce

Indtil videre har politiet kun et sparsomt signalement af ham, der kørte knallerten. Det er en ung mand med mørkt hår, der er afbleget i toppen. Hvis der er nogen, der har oplysninger i sagen, vil politiet gerne høre om det på telefonnummer 114.

Da de unge var sluppet væk, undersøgte betjentene den efterladte knallert nærmere, og den viste sig at være stjålet fra Spurvevej i Assens natten forinden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Husker du 'Lunte' Leif? Sådan endte en lasket seriespiller fra Fjordbakken med at blive et rekordsalg fra Freja til Brøndby

Annonce