Annonce
Sport

Søren P: Aaquist er ikke en Saba-erstatning

Søren Pedersen - har hentet seks spillere denne sommer. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Sportsdirektør Søren Pedersen afviser, at tilgangen af Mads Aaquist er et udtryk for, at klubben er ved at sælge Saba Lobjanidze.

Annonce

Randers: Med torsdagens tilgang af Mads Aaquist, som kommer på en lejeaftale fra FC Nordsjælland, er truppen nu på plads i Randers FC.

Sådan lyder det fra sportsdirektør Søren Pedersen, der slår fast, at tilgangen af Mads Aaquist ikke er et udtryk for, at klubben er ved at sælge Saba Lobjanidze.

- Jeg kan sige helt klart, at Mads Aaquist ikke er hentet ind som en erstatning for Saba Lobjanidze. Det er vores plan, at Saba skal blive i Randers FC i hvert fald efteråret ud, siger Søren Pedersen.

- Der skal komme et rigtig, rigtig godt tilbud for, at vi sælger Saba Lojanidze, og så skal det være med mulighed for, at vi kan hente en anden spiller ind. Der er klubber, som er interesserede i Saba, men der er ikke noget konkret, og vi satser på, at han også er i Randers FC, når transfervinduet lukker, tilføjer Søren Pedersen.

Annonce

10'er og kantspiller

Han ser Mads Aaquist som en spiller, der har nogle af de samme facetter i sit spil som Bashkim Kadrii.

- Mads Aaquist kan dække både 10'er-positionen og begge kanter. Han er dygtig med bolden, kan spille i mellemrummene, er målfarlig og kan skabe noget på egen hånd. Det er en spiller, vi forventer os meget af, siger Søren Pedersen.

Egentlig ville han gerne have købt Mads Aaquist fri af FC Nordsjælland allerede nu, men i stedet er det landet med lejeaftale for hele sæsonen, hvorefter Randers FC har muligheden for at købe spilleren næste sommer.

- Mads Aaquist er en mulighed, vi har arbejdet på hele sommeren, men der var også noget økonomi, som skulle falde på plads, og for nylig blev der så åbnet op for, at vi kunne hente ham på en lejeaftale med mulighed for at gøre det til en permanent løsning næste sommer. Det er en spiller, vi tror rigtig meget på. Men det økonomiske skal også hænge sammen, og det gør det med den her løsning, siger Søren Pedersen.

Annonce

Mulige lejeaftaler

Søren Pedersen har nu hentet seks nye spillere denne sommer samt rykket Jonas Dakir og Simon Graves op fra egne rækker.

Den skærpede konkurrence betyder også, at der for nogle spillere i periferien af truppen er blevet længere til spilletid. Derfor vil Søren Pedersen heller ikke afvise, at der kan være spillere, som forlader truppen, inden transfervinduet lukker i.

- Det kan blive en mulighed. Vi har en rigtig stærk trup, og er der nogle spillere, som synes, at vejen til spilletid er blevet lidt lang, så kigger vi på det og er måske også åbne for at leje enkelte spillere ud. Men sker det ikke, har truppen stadig en fin størrelse, og vi synes, at de spillere, vi har, passer ind, siger Søren Pedersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Ingen enighed efter timelange forhandlinger om næste fase af genåbning

Randers For abonnenter

Her er dokumentationen: TV2 inviterede til skjulte optagelser, men kommunen takkede nej

Annonce