Annonce
Randers FC

Søren P. bekræfter afvist Babayan-bud: Der er ikke et nyt på vej

Randers FC har fået et bud på at hente Edgar Babayan hjemt til Kronjylland. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Ifølge fodboldsitet bold.dk har Hobro afvist et bud på to millioner fra Randers FC på Edgar Babayan. Randers FC-sportsdirektør bekræfter, at man har fået et bud afvist i Hobro, men beløbets størrelse vil han ikke kommentere på. Han fastslår til gengæld, at der ikke er et højere bud på vej.
Annonce

Randers: Edgar Babayan er endnu ikke vendt tilbage til Hobro efter forlænget ferie på grund landsholdsdeltagelse, men alligevel er armenieren klubbens største samtaleemne.

Ifølge fodboldsitet bold.dk har Randers FC afgivet et bud på to millioner, som er blevet afvist i Hobro.

En historie, som Søren Pedersen delvist bekræfter over for Randers Amtsavis.

- Jeg kan bekræfte, at vi har afgivet et bud, som er blevet afvist, siger Søren Pedersen, der dog ikke vil kommentere på buddets størrelse.

Ifølge Søren Pedersen sendte Randers FC deres bud til Hobro kort efter, at Randers Amtsavis havde skrevet, at klubben ikke havde afgivet et bud på 23-årige Babayan, og den nuværende situation mellem parterne har dermed været status quo i et stykke tid.

- Jeg ved ikke hvorfor, at det pludselig kommer frem nu, men sagen er, at Hobro ikke vil acceptere det bud, som vi har sendt, og der ligger den. Vi forbereder ikke et nyt bud, fastslår Søren Pedersen.

Annonce

Intet konkret på Saba

Edgar Babayan spiller ligesom Saba Lobjanidze venstre kant, men ifølge Søren Pedersen er der flere spillere inde i billedet, hvis det ender med et salg af georgieren i sommerens transfervindue.

- Saba (Lobjanidze, red.) skal lige sælges, inden man kan kalde en kommende spiller for en erstatning for ham, men det er klart, at vi forbereder os. Der kan komme et salg af Saba og sker det, så har vi flere spillere inde i billedet, hvor Edgar Babayan er én af dem, fortæller sportsdirektøren.

Vil I kun hente Edgar Babayan hjem, hvis Saba Lobjanidze bliver solgt?

- Det har jeg ikke nogen kommentar til, men Edgar er altid interessant. Vi har selv haft ham som ungdomsspiller og været med til at skole ham, så han er interessant, uanset hvem vi ellers har i truppen, siger Søren Pedersen.

En del af truppen er netop stadig Saba Lobjanidze, selvom han flere gange er blevet nævnt som et varmt transferemne.

- Der er mange, som viser interesse, men der er alligevel stadig ikke noget konkret. Vi er ikke i nogle forhandlinger omkring ham endnu, siger Søren Pedersen om georgieren, der først er tilbage på træningsbanerne ved Viborgvej på torsdag efter forlænget ferie på grund af landsholdsfodbold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Navne, noter og bud på opstillingen: Profiler vender tilbage til Europa-jagt

Annonce