Annonce
Randers FC

Søren Pedersen er ikke færdig med at handle: Der kommer en central spiller mere

Søren Pedersen er på udkig efter endnu en spiller til den centrale del af banen. Foto: Mathias Fredslund Hansen
Sportsdirektøren satser på at hente en spiller mere, der kan tage konkurrencen op centralt på midtbanen eller i forsvaret.

Randers: Det er en tilfreds Søren Pedersen, der med tilgangen af Simon Piesinger har fået endnu en spiller på plads i Randers FC til den kommende sæson.

Sportsdirektøren har udover Simon Piesinger hentet Mathias Nielsen fra Horsens og Alhaji Kamara fra Vendssysel samt rykket Tobias Klysner, Kasper Høgh og Oliver Bundgaard Kristensen op fra U19-truppen.

- Jeg er meget glad for, at vi har kunnet få Simon Piesinger ind allerede nu. Nu har han små tre uger til at træne med holdet og lære sine nye holdkammerater at kende, inden vi spiller den første kamp i Superligaen. Han har spillet et fint forår i Østrig og møder ind i god form. Han vil være i spil allerede til den første kamp mod Sønderjyske, siger Søren Pedersen.

Annonce

God for omklædningsrummet

Han betegner Simon Piesinger som en spiller, der kan tage fra i det defensive arbejde.

Men han har også kvaliteter i spillet med bolden, som Søren Pedersen forventer, vil komme Randers FC til gavn.

Er det en spiller, som har egenskaber til også at være en leder på holdet?

- Rent verbalt vil jeg ikke betegne ham som en leder. Men han er en spiller, som qua sin spillestil vil være en form for leder. Det var lidt det samme med Nicolai Poulsen, som også var en type, der gik forrest qua sin spillestil. Han er en meget behagelig fyr, som jeg er sikker på, også vil blive god for os i omklædningsrummet, siger Søren Pedersen.

Yderligere tilgang

Han forventer, at der kommer yderligere en spiller til den centrale del af banen.

Da både Mathias Nielsen og Simon Piesinger kan spille på midtbanen og i det centrale forsvar, vil Søren Pedersen dog ikke lægge sig fast på, om det bliver til den ene eller den anden position.

- Det kommer lidt an på, hvad der er muligt blandt de spillere, vi gerne vil have. Vi kan tillade os at være fleksible, fordi dem, vi allerede har fået ind, kan dække flere positioner. Men der kommer i hvert fald en spiller mere, som kan tage kampen op om startpladserne, og så må vi se, om der kommer mere end det, siger Søren Pedersen.

I første omgang forventer han, at Mathias Nielsen kommer til at optræde i forsvaret og Simon Piesinger på midtbanen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce