Annonce
Randers

Sørens Brød på Mariagervej lukker modvilligt ned: - Det er rettidig omhu

Søren Andersen arbejdede 20 år som kantineleder, før han i 2018 åbnede sin egen bagerforretning, Sørens Brød. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen
Bageriet Sørens Brød på Mariagervej lukker til januar. Det er rettidig omhu, fortæller indehaver Søren Andersen, som har set coronarestriktionerne påvirke forretningen negativt i årets løb.
Annonce

Randers: I 2,5 år har Søren Andersen langet nybagt brød og sandwich over disken på Mariagervej i Randers, men fra januar er det slut.

Sørens Brød, som bagerforretningen hedder, lukker og slukker senest med udgangen af årets første måned, men formentlig allerede den 16. januar.


Der er er for lidt økonomi i det. Det er trist at lukke, men det er samtidig rettidig omhu. Jeg kommer ikke til at gå herfra med gæld, men skal man arbejde 70-80 timer om ugen, skal der helst være lidt løn til en selv.

Søren Andersen, indehaver af Sørens Brød


- Der er for lidt økonomi i det. Det er trist at lukke, men det er samtidig rettidig omhu. Jeg kommer ikke til at gå herfra med gæld, men skal man arbejde 70-80 timer om ugen, skal der helst være lidt løn til en selv, fortæller Søren Andersen om beslutningen.

Hvad fremtiden gemmer på i stedet, ved den uddannede kok og tidligere kantineleder endnu ikke.

- Jeg er åben for alt. Om jeg skal grave grøfter eller pakke ost, er sådan set ligegyldigt. Det kan også være, at jeg skal tilbage i mit gamle kokkefag eller måske fortsætte med at bage brød et andet sted, siger Søren Andersen.

Det sidste er dog lagt på is, indtil corona er overstået, understreger bageren, som har set virussen påvirke forretningen negativt i løbet af året.

- Vi har nærmest ikke haft noget salg til erhverv, skoler eller institutioner i år, hvor vi ellers var begyndt at få rimelig fat med sandwich, brød og morgenforplejning. Det kan mærkes på økonomien, at det har været så svært at komme ind der, slutter Søren Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers HK

Agesen og Mejlvang efter to point i vestjysk drama: - Havde det været for ti år siden, var jeg gået fuldstændig amok

Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Randers FC

Efter fire års AGF-samarbejde: Favrskov-klub vender tilbage til Randers FC's klubfællesskab

Annonce