Annonce
Randers FC

I aften går det løs igen i Randers FC: Stjernen er ude, men fem er tilbage

Patrik Carlgren er tilbage i målet for Randers FC, efter at det røde kort i Brøndby kostede ham to karantænedage i Superligaen. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Patrik Carlgren og Erik Marxen er blandt de spillere, som er med igen i fredagens udekamp mod FC Nordsjælland. Til gengæld må Saba Lobjanidze vente en uge med at gøre comeback.
Annonce

Randers: Landskampspausen har gjort godt i Randers FC, der har en stribe spillere tilbage efter karantæner og skader, når holdet fredag aften møder FC Nordsjælland på udebane.

Patrik Carlgren, Simon Piesinger og André Rømer er færdige med at afsone karantænedage, mens anfører Erik Marxen og Björn Kopplin er klarmeldt efter skader.

- Vi går ind til efterårets sidste fire kampe i en fin forfatning. Vi har Mathias Nielsen ude med karantæne mod FC Nordsjælland, og Saba er heller ikke helt klar efter sin skade. Men han er tæt på, og vi forventer at have ham til rådighed til de tre sidste kampe. Så det ser positivt ud, siger Randers FC-træner Thomas Thomasberg.

I sidste sæson lavede Randers FC en flot slutspurt på efteråret med ni point i de sidste fire kampe, og håbet er, at holdet kan gentage kunststykket.

Annonce

Dødbolde som våben

Programmet byder på hjemmekampe mod Sønderjyske og Esbjerg samt en udekamp mod Silkeborg.

Men først venter altså en vanskelig opgave på Right to Dream Park i Farum.

- Det er et af de svære steder at spille. Det er der ingen tvivl om. Statistikken viser tydeligt, at de er bedre på kunstgræsset hjemme i Farum, end de er på almindeligt græs. Det er ikke altid, at deres unge spillere tager de smarteste beslutninger, men når de kommer i de rigtige situationer, er de dæleme dygtige, siger Thomas Thomasberg.

Er vejen til succes for jer at kunne lukke rummene ned for deres spil, eller skal I forsøge at gå til modangreb for at ramme dem på deres svagheder?

- Begge dele. Vi kan med vores valg af spillere vægte, hvor offensivt eller defensivt vi vil gribe kampen an. Men ligegyldigt, hvem vi sender på banen, så skal vi presse og arbejde samlet som en enhed for at minimere de rum, de kan spille i.

- Men vi skal også være i stand til at true dem den anden vej, så de er tvunget til at løbe baglæns og forholde sig til, hvad vi kommer med. Det gode er, at man næsten altid kommer til chancer, når man spiller mod FC Nordsjælland, og fysik og dødbolde er selvfølgelig nogle af de våben, man kan ramme dem med, siger Thomas Thomasberg.

Tidligere på efteråret lavede Randers FC to mål efter dødbolde, da holdet vandt hjemmekampen mod FC Nordsjælland med 3-1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Henrik Knudsen efter selvmord i Elvis-familie: I den verden er der kun en ting, der tæller. Succes

Randers

Memphis Mansion tynget af Mandelas datters død: - Hun var sådan et sødt menneske

Annonce